301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Haziran 2023 - Cuma 23:17 Bu haber 323 kez okundu
 
VALİ ELBAN KARNE DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
VALİ ELBAN KARNE DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ADANA Haberi


Vali Dr. Süleyman Elban, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının tamamlanması nedeniyle Sarıçam ilçesinde bulunan Evliya Çelebi İlkokulu-Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Törene Vali Elban’ın yanı sıra Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Cevdet Vural, Vali Yardımcısı Adem Arslan, Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali Elban, karne dağıtım etkinliğinde yaptığı açıklamada 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının ikinci yarısının kentimizi de etkileyen deprem felaketi sebebiyle biraz zor geçtiğine değinerek öğrencilerin olumsuzluklardan daha az etkilenmesi için eğitim camiasının tüm üyelerinin elinden geleni yaptığını belirtti. Deprem felaketi sebebiyle okulların tatil edildiği dönemdeki kayıpların telafi edilmesi ve eksikliklerin giderilmesi amacıyla yapılacak telafi eğitimlerinin faydalı olacağını kaydeden Vali Elban, ilimizin eğitimine hizmet eden herkese teşekkür etti.

Daima öncelikli hedefinin Adana’nın eğitim kalitesini arttırmak olduğunu belirten Vali Elban, “Bugün itibarıyla ilimizdeki resmi ve özel okul öncesi, ilkokul, ortaokul, imam hatip ortaokulu, anadolu lisesi, anadolu imam hatip lisesi, mesleki ve teknik anadolu liseleri ile özel eğitim okulları olmak üzere toplam 1.434 okulumuzda 517.728 öğrencimiz karne alacak. Tüm öğrencilerimizin karne heyecanını yürekten paylaşıyoruz. Yıl boyunca çalışan, çabalayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimize tatilde dinlenmelerini ve bol bol kitap okuyarak bu süreci aktif bir şekilde değerlendirmelerini tavsiye ediyorum.” dedi.

Program, Vali Elban’ın öğrencilere karnelerini dağıtmasıyla sürdü.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: VALİ, ELBAN, KARNE, DAĞITIM, TÖRENİNE, KATILDI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı