301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Mayıs 2022 - Cumartesi 20:32 Bu haber 509 kez okundu
 
Vali Elban: Sonsuz özverinin ve karşılıksız sevginin timsalidir anne
Vali Elban: Sonsuz özverinin ve karşılıksız sevginin timsalidir anne
ADANA Haberi


Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Anneler Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Tüm  annelerin ve kalbinde annelik şefkati taşıyan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Vali Elban,  “Sonsuz özverinin ve karşılıksız sevginin timsalidir anne. Şefkatin, hoşgörünün, almadan vermenin, koşulsuz bağışlamanın en güzel örneğidir anne” dedi.

 

Vali Elban açıklamışını şöyle sürdürdü:

“Var oluş sebebimiz, hayatla aramızdaki en güçlü bağımız, değerli annelerimiz; uğurlarına ne   yapsak haklarını ödeyemeyeceğimiz en kıymetli varlıklarımızdır. Bir canı dünyaya getirmek için birçok cefaya katlanan, dünyaya getirdiği cana gözü gibi bakan hatta gözünden dahi sakınan, her zaman yavrusunun iyiliği için mücadele eden annelerimiz, hiç şüphesiz ki yaşamımızın ilk mimarlarıdır.

  Anneye saygı göstermeyi, hizmet etmeyi cennete ulaşmanın en güzel yollarından biri olarak gören bir medeniyetin mensupları olarak, annelik makamının kutsallığına yürekten inanıyor, gelecek nesillerimizin de aynı anlayışla yetişmesi için çaba sarf ediyoruz.

  Güçlü ve sağlıklı toplumlar temelini güçlü annelerden alır. Güçlü anneler tarafından yetiştirilecek her çocuk, ülkemizin geleceğinin birer teminatı, ülkemizin gelişimine destek olacak yeni bireyler olacaktır. Bu sebeple ilimizde annelerimizi, kadınlarımızı destekleyecek, kadınlarımızın her yönden gelişmesine katkı sağlayacak, ekonomik bağımsızlıklarını kazanmalarına hizmet edecek projeleri hayata geçirdik. Bu yönde gerçekleştirilecek tüm çalışmalara da daima destek olacağız.   

  Bu duygu ve düşüncelerin ışığında dünyanın en kutsal görevlerinden birini üstlenen annelerimize duyduğumuz sevgiyi ifade etmek için tüm kelimelerin yetersiz, tüm yapılanların eksik kaldığını belirtiyorum.

  Evlatları için tüm zorluklara göğüs geren, anlayışlarıyla yolumuza ışık tutan, hürmetlerin en büyüğüne layık olan başta aziz şehitlerimizin saygıdeğer anneleri olmak üzere tüm annelerimizin ve kalbinde anne şefkati taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor; ebediyete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Vali, Elban:, Sonsuz, özverinin, ve, karşılıksız, sevginin, timsalidir, anne,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı