301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Ağustos 2021 - Pazar 19:33 Bu haber 271 kez okundu
 
Vali Elban: “Spor çocukları ruhsal yönden de olumlu etkiliyor”
Vali Elban: “Spor çocukları ruhsal yönden de olumlu etkiliyor”
SPOR Haberi


Adana Valisi Süleyman Elban, “Spor yapmak, çocuklarımızı sadece bedensel yönden değil, ruhsal yönden de olumlu yönde geliştiriyor” dedi.

Dünya, Avrupa ve Türkiye dereceleri kazandıran spor kulübünün başkanı İlknur Şahade ve Muay Thai Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade’den gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgi alan Vali Elban, sportif faaliyetlerin önemine değindi.

 

Dezavantajlı kesimde yetişen çocukları SODES projeleri kapsamında topluma kazandıran kulübün, bu tarz çalışmalarını da takdirle karşıladıklarını ifade eden Vali Elban, “Spor yapmak, çocuklarımızı sadece bedensel yönden değil, ruhsal yönden de olumlu yönde geliştiriyor. Sportif faaliyetlere yönlendirilen gençlerimiz, belli bir disiplinle kendilerini geliştirerek hem kötü alışkanlıklardan uzak duruyor hem de elde ettikleri başarılarla yaşıtlarına örnek oluyor. Bu anlamda önemli çalışmalar gerçekleştiren Şampiyon Star Spor Kulübü’ne teşekkür ediyoruz” dedi.

Vali Elban, kulüpte bulunan sporculara tatlı ikram ederek onlara başarılar temennisinde bulundu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Vali, Elban:, “Spor, çocukları, ruhsal, yönden, de, olumlu, etkiliyor”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı