301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Eylül 2022 - Pazartesi 21:12 Bu haber 565 kez okundu
 
Vali Elban, Tufanbeyli’de fasulye kazanı karıştırdı!
Vali Elban, Tufanbeyli’de fasulye kazanı karıştırdı!
ADANA Haberi


Adana’nın kuzey ilçesi Tufanbeyli’de, Fasulye Festivali’nin ilki gerçekleştirildi. Vali Elban, fasulye ve nohut kazanlarını karıştırarak festivallerin ürünlerin tanıtılması açısından önemli olduğunu söyledi. 

Tufanbeyli Belediyesi’nce gerçekleştirilen festivale, Elban'ın yanı sıra,  Adana Milletvekili Abdullah Doğru, Emniyet Müdürü Doğan İnci, Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, Tufanbeyli Kaymakamı Abdülhamit Bayram, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Elban, kuru fasulye ve nohut kaynayan kazanların yanında, Belediye Başkanı Remzi Ergü’den bilgi aldı. 

Vali Elban, burada yaptığı konuşmada, fasulye ve nohut üretiminde Tufanbeyli’nin önemli bir yeri olduğuna dikkat çekerek, Adana'nın farklı ve güzel özelliklerini duyurmak gerektiğini söyledi. Elban, şöyle devam etti: “Bir yörenin toprağı, havası, coğrafyası çok özellik arz eden bir yapıya sahipse; orada sadece bir ürün kaliteli olmuyor, sadece bir güzel ürün yetişmiyor; birçok kaliteli ve güzel ürün yetişiyor. Tufanbeyli'mizin başta tarımsal ürünleri olmak üzere birçok ürünü ilimizde, yöremizde, ülkemizde ve dünyada tanınır hale gelecektir." 

Festivalde, Anadolu Rock’un güçlü sesi Murat Kekilli de bir konser verdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Vali, Elban,, Tufanbeyli’de, fasulye, kazanı, karıştırdı!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı