301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Eylül 2023 - Cuma 22:15 Bu haber 325 kez okundu
 
VALİ KÖŞGER HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
VALİ KÖŞGER HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
ADANA Haberi


Vali Yavuz Selim Köşger, Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

Valilik himayesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte ilk olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Turkcell’in ortak projesi kapsamında yapılan ‘Digital Bahar Odası’nın açılışı gerçekleştirildi.

Vali Köşger açılışın ardından huzurevi sakinleri tarafından yapılan el emeği, göz nuru ürünlerden oluşan sergiyi ziyaret edip sergilenen ürünler hakkında huzurevi sakinlerinden bilgi aldı.

Huzurevi sakinleriyle sohbet eden onların hal ve hatırlarını soran Vali Köşger, büyüklerimizin bizler için çok değerli olduğunu, tecrübeleriyle bizlere daima yol gösterdiklerini belirtip huzurevi sakinlerinin Dünya Yaşlılar Günü'nü kutladı.

Âşık atışması, Türk sanat müziği konseri ve halk oyunları gösterisiyle süren ve hayli renkli görüntülere sahne olan programda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer de hazır bulundu.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: VALİ, KÖŞGER, HUZUREVİ, SAKİNLERİYLE, BİR, ARAYA, GELDİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı