301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Haziran 2021 - Perşembe 22:15 Bu haber 725 kez okundu
 
Vedat Gündoğan yerel medyaya sahip çıktı
Vedat Gündoğan yerel medyaya sahip çıktı
SİYASET Haberi


Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’in dördüncü oturumunda, Adana Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Sözcüsü Vedat Gündoğan, Başkan Zeydan Karalar’a; Meclis olarak farklı meslek guruplarına destek kararları alırken, yerel medyanın acilen bu destekten yararlanması gerektiğine vurgu yaptı. Gündoğan, tüm meslek guruplarının sesi ve vicdanı olmaya devam ettiklerini, yerel medyanın özellikle bu süreçte yerel yöneticilerin daha çok destek vermesi gerektiğinin altını özenle çizdi. Burada yerel medya, radyo ve televizyon ayırt etmeksizin tüm yerel medyanın yerel yönetimler tarafından daha çok desteklenmesi çağrısında bulundu.

 

Adana Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Sözcüsü Vedat Gündoğan mecliste çağrıda bulunarak;  “Sayın başkan bütün meslek guruplarına meclisimiz destek verdi, esnaflara destek çıktık. Yerel basını da bu kapsam içine almanızı istiyoruz. Günlük, haftalık ve aylık gazete ayrımı yapmadan, radyo ve televizyona bu desteği vermenizi istiyoruz” diye konuştu.  Başkan Zeydan Karalar Meclis Üyesi Vedat Gündoğan’a hitaben; “Bu hafta yerel basın yetkilileriyle görüşeceğini söyledi.

Adana Ak Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Sözcüsü Vedat Gündoğan, bu konun özellikle takipçisi olacaklarının altını özenle çizdi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Vedat, Gündoğan, yerel, medyaya, sahip, çıktı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı