301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Mayıs 2022 - Çarşamba 23:18 Bu haber 347 kez okundu
 
Yağan; İYİ Parti iktidarında gençlerimizi kucaklayacağız
Yağan; İYİ Parti iktidarında gençlerimizi kucaklayacağız
SİYASET Haberi


İyi Parti Gençlik Kolları Adana İl Başkanı Av. Veli Yağan yaptığı çalışmalarda göz doldurmaya de -vam ediyor. Geç tiğimiz gün Genel Başkanları Meral Akşener’in daveti üzerine “Gençlik Kolları İl Başkanları İstişare Toplantısı ve iftar yemeği programına davetli oldu.” İYİ Parti Gençlik Kolları olarak direk Genel Merkez’e bağlı” olduklarını kaydetti. Genel Başkanı Akşener’in gençliğe çok önem verdiğini, her fırsatta gençlerle bir araya gelerek, soru cevap şeklinde sorunları yakından takip ettiğini kaydetti. 

İYİ Parti Gençlik Kolları Adana İl Başkanı Av. Veli Yağan Ramazanın ikinci haftasında Ankara’ya Genel Başkanı Meral Akşener ‘in daveti üzerine Gençlik Kolları İl Başkanları İstişare Toplantısı ve iftar yemeği programına” katıldı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gençler İçin Gençlerle Beraber isimli toplantılar kapsamında gençlerle buluşmuştu. Akşener, “Bugün Gençler İçin Gençlerle Beraber, 2’nci buluşmasını gerçekleştirdik. Yine onlar anlattı, ben de dinledim. Beni besleyen düşünceleri, hikayeleri ve muhteşem enerjileri için her birine teşekkür ediyorum. Dertlerini dinlemeye, seslerini duyurmaya devam edeceğim” diye konuştu. 
İYİ Parti Gençlik Kolları Adana İl Başkanı Av. Veli Yağan yaklaşık 2 yıldır Başkanlık yapıyor. 
Genel Başkanları Meral Akşener’in sık sık gençlerle bir araya gelerek, hatta her kesimle bir araya gelerek sorunları birebir ağızlarından dinlediğini söyledi.


Başkan Yağan; “İftar yemeğinde ülkenin sorunlarını, her geçen gün vatandaşların alım gücünün azaldığını, yaklaşan seçimleri, ekonomiyi konuştuk. Genel başkanımız gençliğe çok önem veriyor, sık sık gençlerle bir araya gelerek, soru cevap şeklinde sorunları birebir ağızlarından dinliyor. Adana da çok iyi çalıştığımızı, her ilçede örgütlendiğimizi, sürekli halkın içinde olduğumuz da genel başkanımıza ilettik. Ülkenin bir kadın yöneticiye ihtiyacı var, onun ülkemizi, gençliği koruyup kollayacak tek lider Meral Akşener’dir” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yağan;, İYİ, Parti, iktidarında, gençlerimizi, kucaklayacağız,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı