301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Kasım 2021 - Salı 21:50 Bu haber 185 kez okundu
 
“Yaktığı ışık yolumuzu aydınlatıyor”
“Yaktığı ışık yolumuzu aydınlatıyor”
GÜNDEM Haberi


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Büyük Önder Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin sonsuza dek yaşayacağını, hayata geçirdiği devrimlere bu ulusun her zaman sahip çıkacağını belirterek, “Yaktığı ışık yolumuzu aydınlatıyor” ifadesini kullandı.

Cumhuriyetimiz kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83’üncü yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Başkan Soner Çetin, “Atatürk; savaş meydanlarında büyük zaferler kazanmış, kurduğu cumhuriyetle egemenliği gerçek sahibi millete teslim etmiş, dünya tarihine geçecek devrimlere imza atmış büyük bir liderdir. Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş ülkeler düzeyine çıkarmayı hedefleyen ve halkına bu yönde yol gösteren Mustafa Kemal Atatürk’ü bugün daha büyük özlem ve minnetle anarken, O’nun değerini daha iyi anladığımız günlerden geçiyoruz” dedi.

Başkan Soner Çetin, Atatürk’ün müthiş bir askeri deha olmasının yanı sıra olağanüstü özellikleri olan bir devlet adamı olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

“O, başardıklarıyla bir milletin kaderini değiştirmiştir. Tam bağımsızlıkçı ve özgürlükçü tavrı bizlere her zaman yol gösterecektir. O’nun yaktığı özgürlük ateşi daima yolumuzu aydınlatacak, gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda sonsuza dek yürümeyi sürdüreceğiz. 10 Kasım bizim için bir matem günü değildir. Büyük Önder, ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır’ demiştir. Bize düşen O’nun en büyük eseri olan cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak ve devrimlerine sahip çıkmaktır.”

Büyük Önder’in işaret ettiği hedeften asla sapmadan, dünya milletleri arasındaki saygın yerimizi korumamız gerektiğini söyleyen Başkan Soner Çetin, “Bu duygularla Büyük Önder Atatürk’ün manevi huzuru önünde saygıyla eğiliyor, aramızdan ayrılışının 83’inci yılında O’nu özlemle ve şükranla anıyoruz” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: “Yaktığı, ışık, yolumuzu, aydınlatıyor”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı