301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
01 Aralık 2021 - Çarşamba 21:15 Bu haber 335 kez okundu
 
Yangın Bölgesindeki Mesire Alanı Ağaçlandırıldı
Yangın Bölgesindeki Mesire Alanı Ağaçlandırıldı
GÜNDEM Haberi


Kozan Belediyesi bu yıl yüzlerce dönüm kızılçam ormanın yandığı Kızlarsekisi orman yangın bölgesinde su kaynaklarının bulunduğu alanı ağaçlandırarak vatandaşların dinlenebileceği mesire alanı oluşturdu, çınar, defne dut ağacı dikimi gerçekleştirdi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan geçtiğimiz aylarda Kızlarsekisi mahallesinden başlayıp bölge köylerine sıçrayan yangın sonrasında belediye teknik ekibiyle birlikte bölge halkının yanında olmuş ve vatandaşların yaralarına sarmaya çalışmışlardı. Başkan Özgan bölgede yapmış olduğu ziyaretler esnasında Salmanlı yolu üzerinde olan su kaynaklarının bulunduğu bir mesire alanının ise ağaçlandırılması için Park ve Bahçeler Müdürlüğüne talimat vermişti.

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü-Şantiye Şefliği ile birlikte bölge yapmış olduğu çalışma neticesi 2012 yılında Ali Bolat adına yapılan Hayrat Çeşmesi etrafında bulunan boş alana çınar, defne ve dut ağaçları dikerek bölgeye yeşillendirdiler.

Konuyla ilgili Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Kızlarsekisi bölgesinde çıkan yangın bizleri ziyadesiyle üzmüştü. Bugün ise bizlerde bölgenin yeşillenmesine katkıda bulunmak için vatandaşlarımızın kullandığı Kozan-Mansurlu Yahyalı yolu üzerinde olan su kaynaklarının bulunduğu bu alanda ağaçlandırma çalışması yaparak, bölgenin daha doğa harikası bir yer olması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ufak dokunuşlarıyla bu mesire alanı güzel dinlenme mekanına dönüşecektir. Ayrıca bu su kaynağı çok kıymetli ve yumuşak bir içimi vardır. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Mesire alanında su almaya gelen vatandaşlar ise yapılan çalışmadan dolayı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve ekibine teşekkür ederiz dediler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Yangın, Bölgesindeki, Mesire, Alanı, Ağaçlandırıldı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı