301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
28 Mayıs 2021 - Cuma 21:25 Bu haber 265 kez okundu
 
Yangın felaketi yaşayan bal üreticisine kovan desteği
Yangın felaketi yaşayan bal üreticisine kovan desteği
GÜNDEM Haberi


Adana Büyükşehir Belediyesi Kozan’da yaşanan orman yangınında kovanları arılarıyla birlikte yanan bal üreticilerine kovan ve arı desteği verdi.

Kırsal kalkınmaya ve üreticiye büyük önem veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, orman yangınında kovanlarıyla birlikte arıları yanan bal üreticilerini unutmadı.

 

ÜRETİCİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Bugüne kadar kırsal bölgelerdeki üreticilere çilek, lavanta, domates fidesi dağıtan, hayvancılıkla uğraşanlara silaj desteğinde bulunan, birçok konuda da üreticinin yanında olan Adana Büyükşehir Belediyesi, yangın felaketinde zarar gören bal üreticilerini unutmadı.

 

14 ARI YETİŞTİRİCİSİNE KOVAN DESTEĞİ

Kozan’da yaşanan orman yangını felaketinde  Çamlarca ve Çürüklü mahallelerinde kovanlar yandı. Yangın felaketinden zarar gören 14 yetiştiriciye 232 adet arılı, 100 adet arısız kovan desteği veren Adana Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Kalkınma Daire Başkanlığı, arı yetiştiricilerini mutlu etti.  Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür eden arı yetiştiricileri, “Bu zor günlerimizde bizi yalnız bırakmayan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür ederiz” dediler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yangın, felaketi, yaşayan, bal, üreticisine, kovan, desteği,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı