301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Mayıs 2022 - Pazar 22:54 Bu haber 246 kez okundu
 
Yeniden Refah coşkusu salona sığmadı
Yeniden Refah coşkusu salona sığmadı
SİYASET Haberi


​​​​​​​Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, “Yeni ve adil bir dünyayı kuracak kadrolarla iktidara yürüyoruz. Milletimizin refaha kavuşmasına çok az kaldı” dedi. Yeniden Refah Partisi mayıs ayı İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcıları Dr. Fatih Öztek ve Mehmet Aşıla’nın da katılımıyla gerçekleştirildi.

 Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, “Yeni ve adil bir dünyayı kuracak kadrolarla iktidara yürüyoruz. Milletimizin refaha kavuşmasına çok az kaldı” dedi.

Yeniden Refah Partisi mayıs ayı İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcıları Dr. Fatih Öztek ve Mehmet Aşıla’nın da katılımıyla gerçekleştirildi. Yüreğir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya gençlerin coşkusu damga vurdu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; Türkiye'nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ve bu sıkıntılı sürecin sadece Yeniden Refah kadrolarıyla atlatılabileceğini söyledi.

Sözleri zaman salondakiler tarafından tezahüratlar ve sloganlarla kesilen Baysal, “Aylardır Türkiye'nin en çok üye yapan partisi Yeniden Refah Partisi olarak açıklanıyor. Resmi rakamlara göre bu gerçek nisan ayında da değişmedi. Bu daha başlangıç. Henüz resmi kaydı yapılmayan ancak dilekçeleri alınan üyelerimizle birlikte sayılarımız milyonları bulacak. İlk seçimde de hem Adana'da hem de tüm Türkiye'de milletimiz refaha kavuşacak inşallah. Ülke olarak en önemli gündem maddemiz ekonomik sorunlar.  Bu sorunları çözmek için borç, faiz, beton, çimento ekonomisini terk edip üretim, istihdam ve ihracat odaklı ekonomi modeline geçmek zorundayız. 

Adanamızın evladı Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın yönetiminde olduğu bir Türkiye'de inşallah daha önce Milli Görüş kadrolarının yaptığı denk bütçe, ağır sanayi hamlesi gibi bugüne uyarlanmış önemli projelerle milletimizi sıkıntıdan kurtaracağız. Tek yol milli görüş tek yol Yeniden Refah Partisi’dir” diye konuştu.

Baysal'ın konuşmasının ardından Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Dr. Fatih Öztek ve Mehmet Aşıla da birer konuşma yaptı. Daha sonra her iki genel başkan yardımcısı da geçtiğimiz ay en çok üye yapan teşkilat mensuplarına plaket verip partiye yeni üye olan vatandaşlara rozetlerini taktılar.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yeniden, Refah, coşkusu, salona, sığmadı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı