301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Eylül 2021 - Çarşamba 19:03 Bu haber 961 kez okundu
 
YENİYİ HAYAL EDEN CESUR ACADEMIA
YENİYİ HAYAL EDEN CESUR ACADEMIA
MAGAZİN Haberi


Dünyanın içinden geçtiği kırılgan süreç; bizleri öze, asıl amaca, yeniye doğru bir değişim ve dönüşüm yolculuğuna çıkardı. Academia 2021 Sonbahar - Kış Kadın Koleksiyonu, iddialı fakat samimi çözümleri ile bu kimlik ve anlam arayışında, yeniyi hayal etmekten korkmayan bir küllerinden doğma hikayesi anlatıyor. 

 

 

Endüstriyel temalardan ilhamla yalın formları yeniden yorumlayan koleksiyon, yeni klasikler yaratıyor. Siyahtan rol çalan kahve tonları, modern griler ve dijital çağrışımı güçlü maviler sezona heyecan katarken, utiliter tasarımlarda hâkî, kırmızı ve siyahın zamansız tavrı öne çıkıyor. Duman, gotik çiçek desenler, “slow burn” sloganı, yıpranmış dokular ve kadifelerde kullanılan art workler küllerinden doğmanın manifestosu niteliğinde... Zincir ve logo anlatımları koleksiyonun genelinde farklı desen ve yüzeylerde karşımıza çıkarken, A harfinin saten ve trikolarda sürprizli jakar uygulamaları klasikleri destekliyor.  

 

 

 

Hibrit ve dönüştürülebilir tasarımların dikkat çektiği Academia 2021 Sonbahar - Kış Kadın Koleksiyonu’nda; modern tasarım anlayışı, yumuşak yapılarda Academia ilkelerini ön plana çıkaran zarif bir tezatlıkla birleşiyor. Kolları çıkabilen deri garnili denim ceket, çift taraflı giyilen shearling palto ve kaz tüyü montlar, oduncu gömleklerinden ilham alan sökük detaylı katmanlar zamansız opsiyonlar sunuyor. Deri tasarımların formlarındaki deneysel yenilikler renk ve yüzey oyunları ile birleşirken, bele oturarak güncellenen oversize kalıplar denim grubunda yeni gelenekler yaratıyor.  

 

 

 

Dış giyimlerin arka bölümünde yer alan zincir brit’ler ve A harfi grafik yaka iğneleri ürünlere pırıltı katarken; kabartma, nakış ve reflektör tekniğiyle uygulanmış Academia logoları dikkat çekiyor. 

 

 

Academia 2021 Sonbahar - Kış Kadın Koleksiyonu, BEYMEN’lerde www.beymen.com   adresinde sizleri bekliyor.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , YENİYİ, HAYAL, EDEN, CESUR, ACADEMIA, ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı