301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Ocak 2024 - Perşembe 21:43 Bu haber 155 kez okundu
 
YÜCE RABBİMİZE SONSUZ HAMD VE SENALAR OLSUN…
YÜCE RABBİMİZE SONSUZ HAMD VE SENALAR OLSUN…
EKONOMİ Haberi


ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Regaib Kandili dolasıyla bir mesaj yayımladı. Çalışkan mesajında şunları söyledi:

Bizleri bu mübarek mevsime ulaştıran Yüce Rabbimize sonsuz hamd ve senalar olsun. Bu ayları nasıl değerlendireceğimizi öğreten Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’ya salât ve selam olsun.

Çalışkan, "Regaib Gecesi, üç ayların başlangıcını müjdeleyen kutsal bir zaman dilimidir. Bu gece, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, dualarımızın kabul olduğu bir fırsattır. Özellikle dünya genelinde yaşanan zorluklar ve çatışmalar karşısında, Regaib Gecesi'nde bir araya gelerek yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutmalıyız" dedi.

Çalışkan, Filistin meselesinin sadece Müslümanların değil, insanlığın meselesi olduğuna da dikkati çekerek, 75 yılı aşkın bir süredir baskı altında zulüm altında inliyorlar. Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ve bundan sonra da olmaya devam edeceğimizi ifade ediyorum.

ASKON Adana Şube Başkanı, bu özel gecenin insanların kalplerini temizlemesi, sevgi ve merhamet duygularını artırması açısından önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Ayrıca, özellikle zor durumda olan insanlara yardım elini uzatmanın ve toplum içinde dayanışmayı güçlendirmenin önemine vurgu yaptı.

Çalışkan, "Bu mübarek gecede, sadece dualarla değil, aynı zamanda çevremizdeki ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunarak, onların yükünü hafifletmek de bizim görevimizdir. ASKON olarak, toplumumuza daha fazla hizmet etmek, yardımlaşma kültürünü yaymak adına çaba göstermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Bu bereket mevsiminde Sevgili Peygamberimiz (s.a.s)’in şu duası dilimizden düşmesin. “Allah’ım! Receb ve Şaban aylarını hakkımızda mübarek eyle, bizi Ramazan ayına ulaştır.”

Çalışkan, bu duygu ve düşüncelerle Regaib Kandili'nin tüm İslam aleminin birlik ve beraberlik içinde geçmesini dileyerek, duaların kabul olmasını temenni etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: YÜCE, RABBİMİZE, SONSUZ, HAMD, VE, SENALAR, OLSUN…,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı