301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Ekim 2023 - Salı 23:06 Bu haber 236 kez okundu
 
Yüreğir Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine eğitim desteği
Yüreğir Belediyesi’nden üniversite öğrencilerine eğitim desteği
EĞİTİM Haberi


Yüreğir Belediyesi bu yıl üniversitede 4 yıllık örgün eğitimi kazanan tüm Yüreğirli öğrencilere Bin 500 TL eğitim desteği verecek. Müjdeyi Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sosyal medya hesabından duyurdu.

Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu yıl üniversitede örgün eğitimi kazanan tüm Yüreğirli öğrencilerimize 1.500 TL eğitim desteği veriyoruz. Üniversite kapılarını araladığınız bu heyecan dolu dönemde, Yüreğir'imizin yetiştirdiği evlatlarımız olarak bizler için gurur kaynağısınız. Eğitiminize destek olmak için her zaman yanınızdayız" ifadelerini kullandı.

Yüreğir Belediyesi geçen yıl olduğu gibi bu yılda üniversite sınavını kazanarak 4 yıllık örgün eğitime yerleşen tüm Yüreğirli öğrencilere eğitim desteği sağlayacak. Bir defaya mahsus Bin 500 TL’lik eğitim desteğinden kendisi veya ailesi ilçede ikamet eden ve 2023 yılında 4 yıllık lisans eğitimine yerleşmiş olan öğrenciler yararlanacak.

Başvurular 03-30 Ekim 2023 tarihleri arasında belediyenin resmi web sayfası www.yuregir.bel.tr üzerinden online olarak yapılacak.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yüreğir, Belediyesi’nden, üniversite, öğrencilerine, eğitim, desteği,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı