301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Eylül 2021 - Perşembe 20:43 Bu haber 333 kez okundu
 
Yurt Mahallesi pazar yerine kavuşacak
Yurt Mahallesi pazar yerine kavuşacak
GÜNDEM Haberi


Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi halkının pazar yeri talebini dikkate alan Çukurova Belediyesi’nin yaptığı imar değişikliği maddesi Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi.

Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi’ni ilgilendiren Eylül Ayı gündeminin son maddesi vatandaşların pazar yeri alanı talebine yönelik oldu. Gündem maddesinin hızlanması konusunda meclise ricada bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in bu isteği geri çevrilmedi. Gündem maddesi önce komisyonlara sevk edildi. Ardından bir sonraki meclis oturumuna getirilerek komisyon raporu oylamaya sunuldu.   Yurt Mahallesi’ndeki Hasan Usta Kavşağı’na yakın bölgede oluşturulacak olan pazar yeri konusundaki gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Başkan Soner Çetin, meclis üyelerine bu duyarlılıkları için teşekkür etti.

 

Vatandaşlar için önemli bir sorunun çözüme kavuşturulduğunu belirten Çetin, “Geçtiğim gün rica ettiğim konuyu meclisimiz olumlu karşıladı. Ak Parti, Milliyetçi Hareket Parti, İyi Parti ve CHP gruplarına teşekkür ediyorum. Özellikle Yurt Mahallesi sakinlerinin büyük bir sorunun çözümünü öne aldığınız için Ak Parti İl Başkanı Sayın Mehmet Ay, MHP İl Başkanı Sayın Bünyamin Avcı, Grup Başkan Vekillerimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Yurt, Mahallesi, pazar, yerine, kavuşacak,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı