301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Haziran 2021 - Salı 21:03 Bu haber 362 kez okundu
 
Zabıtaya "Narkorehber" eğitimi
Zabıtaya "Narkorehber" eğitimi
EĞİTİM Haberi


Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda görev yapan 100 personele, İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan uzman narkotik polisler “Narkorehber Eğitimi” verdi.

Adana Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda, Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen ve pandemi tedbirleri doğrultusunda iki gün boyunca süren eğitimde, uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele konusunda bilgi aktarıldı.

 
Narkotik konusunda uzman-eğitimci güvenlik görevlileri, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sahada görev yapan zabıtalarına, okul önlerinde ve sokaklarda, caddelerde, mahallelerde uyuşturucu satıcılığı yapan insan profillerine ve sıklıkla satılan uyuşturucu çeşitlerine yönelik bilgi aktardı.

Eğitimciler sahada çalışan zabıtaların uyuşturucu çeşitlerini tanıması, satıcıların hangi kılıklara girerek, nerelerde nasıl zehir tacirliği yaptığını anlayabilmesi için görsel efektlerle güçlendirilmiş sunum yaptı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın önem verdiği ve üzerinde hassasiyetle durduğu eğitimde zabıtaların, uyuşturucu satışı yapıldığını tespit ettikleri anda emniyet güçleriyle irtibata geçmesi ve bildirim yapması gerektiğine vurgu yapıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Zabıtaya, "Narkorehber", eğitimi,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı