301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Mart 2021 - Salı 18:54 Bu haber 359 kez okundu
 
Zirve karışık
Zirve karışık
SPOR Haberi


Haber; Serhat ŞANLI

TFF 1. Ligde son haftalara doğru gidilirken, zirve yine karıştı. Geçtiğimiz hafta lider Giresunspor, deplasmanda karşılaştığı Samsunspor’u 2-0, Altınordu İstanbulspor’ deplasmanda 2-1, Altay evinde Menemenspor’u 3-0 geçerken Adana Demirspor deplasmanda ligin sonuncusu Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

Bu skorlarla Giresunspor 56 puanla liderliğini korudu. Samsunspor 51 puanla 2’nci, Altay 50 puanla 3’ncü, Adana Demirspor 49 puanla 4’ncü, Altınordu 49 puanla 5’nci ve İstanbulspor 47 puanla 6’ncı sırada yer aldı.

 

Son 3 maçını alarak seri yakalayan Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı Eskişehirspor’u yenmesi durumunda averaj ve ikili averajla lig ikincisi olma fırsatını kaçırdı.

 

ES-ES FRENİ

 

Adana Demirspor, Eskişehir’de 89’da Emircan ile öne geçti ancak 90+4’de adeta savunmasının kurbanı oldu ve 3 seriden sonra Es-Es frenine takıldı. 2 puanlık kayıp ile zirve yolunda ağır bir darbe alan Adana Demirspor, önemli bir fırsatı da tepmiş oldu.

 

Adana Demirspor, ‘Süper Lig’ parolası ile başladığı 2020-2021 sezonu ilk yarısını 31 puan ile 4’ncü sırada tamamladı. Son iki sezonda devler ligi biletini play-off hattında kaçıran ve bu sezon şampiyonluğu elde ederek doğrudan çıkmanın hesabının yapan mavi-lacivertliler, mevcut kadrosuna takviyeler yaparak adeta gücüne güç kattı.

 

Ancak istenilen sonuçlar gelmeyince önce Ümit Özat, sonrasında ise Özat’ın yerine getirilen Cüneyt Dumlupınar ile yollar ayrılarak Samet Aybaba ile devam edildi. Samet Aybaba ile son 4 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik alan mavi-lacivertliler geçtiğimiz hafta Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

HER ŞEY BİTMİŞ DEĞİL

 

Eskişehir beraberliği ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘şampiyonluk yolunda yaşanılan bir kaza’ yorumunu yaptı. Sancak, “Daha 7 final maçımız var. Hiçbir şey bitmiş değil. Bu takıma ve futbolculara sahip çıkın. Onlar da şeref ve haysiyetlerini ortaya koyup mücadele edecektir” bilgilerine yer verdi.

 

‘Twitter’daki kişisel hesabında değerlendirmelerde bulunan Murat Sancak, “Şampiyonluk yolunda bir kaza geçirdik. Eskişehir, umarım bize karşı ortaya koyduğu bu mücadeleyi kalan maçlarda da sergiler” Daha 7 final maçımız var. Bırakın kardeş takım, aynı şehrim takımı gibi yorumları. Herkes, birbirine karşı verdiği mücadeleyi ortaya koysa amenna ama maalesef bize karşı oynayan her takım, nedendir bilinmez canavar kesiliyor. Bize karşı verilen mücadelenin, diğer takımlara karşı sergilenirse; ben de çıkan alkışlarım.” Diye konuştu.

 

Taraftarlara da çağrıda bulunan Sancak, “Boş verin, polemiğe girmeyin. Mesajı herkes aldı, gerisi teferruat. Göbek bağımızı yine kendimiz kesmeliyiz. Mevlam neylerse güzel eyler” dedi.

 

Adana Demirspor, milli maç arası sonrasında sahasında Ankara Keçiörengücü’nü konuk edecek. Ayrıca mavi-lacivertlilerin başarılı futbolcularından Hamidou Traore ve Rassoul milli takımlarına davet edildi. Traore, Mali Milli Takım kadrosuna ve Rassoul Senegal Milli Takım Kadrosuna çağrıldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Zirve, karışık,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı