301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Kasım 2021 - Cuma 20:44 Bu haber 293 kez okundu
 
ZİYAPAŞA’NIN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIM
ZİYAPAŞA’NIN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞACAĞIM
GÜNDEM Haberi


Ziyapaşa Geliştirme ve Koruma Derneği Başkanı Naci Sezgek ile yönetim kurulunu ağırlayan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Bölgede yaşanan sorunların yakından takipçisi olacağım” dedi AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin en önemli yerleşim merkezlerinden Ziyapaşa Bulvarı’nda yaşanan tüm sorunların ortadan kalkması, bölgenin her yönü ile cazibe merkezi haline getirilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Ziyapaşa Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Naci Sezgek, Başkan Yardımcısı Cahit Öztok, Sayman Dilek Kıraç ve Yöneyim Kutulu Üyesi Ersin Şendoğan’ı makamında ağırlayan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay, “Bu derneğin Ziyapaşa için çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Yeniden faal hale gelmesi sevindirici. Umarım özellikle yeme içme mekanlarının yaşadığı sorunlar kısa zamanda ortadan kalkar. Beni de derneğinizin bir üyesi kabul edin. Sorunların çözümü konusunda ben de takipçi olacağım” dedi. Dernek Başkanı Naci Sezgek, bölgenin acil çözüm bekleyen sorunlarını yönetim olarak belirlediklerini ve tüm birimlerle diyaloğ halinde olarak çözüm bulmak istediklerini belirterek, “AK Parti İl Başkanı Mehmet Ay’ın bizimle yakından ilgilenmesine mutlu olduk.

Bölgemizdeki tüm esnaflarımızın, işletmecilerimizin ve bölge sakinlerinin karşılaştığı sorunlarını kendisine aktardık. Özellikle yeme içme mekanlarımızın meselelerini bir an önce çözüme kavuşturma konusunda bizimle birlikte hareket edeceğini söylemesi güç verdi. Kendisine tüm üyelerimiz adıma teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Neşe içinde geçen ziyaret sonrasında Ziyapaşa Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Naci Sezgek, Başkan Ay’a bir adet Adana işi kravat hediye etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ZİYAPAŞA’NIN, SORUNLARININ, ÇÖZÜMÜ, İÇİN, ÇALIŞACAĞIM,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı