Haber Detayı
15 Aralık 2021 - Çarşamba 20:31
 
Seyhan Belediyespor ikinci yarıdan umutlu
Seyhan Belediyespor ikinci yarıdan umutlu
SPOR Haberi


Erkekler Hentbol Birinci Liginde ilimizi temsil eden tek takım olan Seyhan Belediyespor Kulübü erkek hentbol takımı ligin ikinci yarısına Baş Antrenör Gürçin Can nezaretinde sıkı bir tempoda hazırlanmakta.

RAKİP NURDAĞI BELEDİYESPOR

22 Ocak’ta başlayacak olan 2.yarı hazırlıklarının belirlenilen program doğrultusunda devam ettiğini belirten Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takımı Baş Antrenörü Gürçin Can, “ İlk yarıya oranla daha iyi performans sergileyerek daha fazla puanlar almak arzusundayız. Bunun için de çalışmalarımızı sıkı tutuyoruz. İlk hafta Gaziantep Nurdağı Belediyesporu konuk edeceğiz. İlk devrede deplasmanda berabere kaldığımız rakibimiz karşısında kazanıp 2.yarıya galibiyet ile start vermek istiyoruz. Sporcularıma olan güvenim yüksek. Bizlerin her daim yanında olan ve desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanımız Akif Kemal Akay başta olmak üzere Kulüp Başkanımız Levent Ünal ile yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Seyhan, Belediyespor, ikinci, yarıdan, umutlu,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı