301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
13 Eylül 2024 - Cuma 21:45 Bu haber 144 kez okundu
 
01 Burda AVM Tesla Model Y kazanma şansı sunuyor
01 Burda AVM Tesla Model Y kazanma şansı sunuyor
EKONOMİ Haberi


01 Burda AVM, Ziyaretçilerine 3 Adet “Tesla Model Y” Kazanma Şansı Sunuyor!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım ve varlık yönetimi şirketlerinden Esas Gayrimenkul; yatırımcısı olduğu Burda AVM’lerde yapılan çekiliş kampanyası ile ziyaretçilerine 3 adet “Tesla Model Y”den birini kazanma şansı sunuyor. 01 Burda Adana, 10 Burda Balıkesir, 14 Burda Bolu, 17 Burda Çanakkale, 39 Burda Lüleburgaz, 41 Burda İzmit ve 67 Burda Zonguldak AVM ziyaretçilerine yönelik olarak düzenlenen ortak çekiliş kampanyası; 13 Eylül 2024 saat 10.00 ile 31 Aralık 2024 saat 20.00 tarihleri arasında gerçekleştirilmektedir.

 

01 Burda AVM ziyaretçileri, alışveriş merkezinde bulunan mağazalardan yapacakları, toplamda her 500 TL’lik alışveriş tutarına 1 çekiliş hakkı kazanacak ve çekiliş sonucunda toplam 3 adet Tesla Model Y, sahiplerini bulacaktır.

 

Katılım başvuruları, 01 Burda AVM’nin mobil uygulaması “Shopla” üzerinden gerçekleşmektedir. Çekilişe katılmak için, 01 Burda AVM’den yapılan alışverişlerin fiş/faturaları, AVM’nin mobil uygulaması “Shopla” ya yüklenmelidir.

 

Esas Gayrimenkul hakkında:

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından biri olan Esas Gayrimenkul, alanında uzman ekibiyle uzun vadede değer yaratan projeler geliştiriyor ve yönetiyor. 2009 yılında faaliyete başlayan Esas Gayrimenkul, yurtiçi ve yurtdışında toplamda 3 milyar Euro yatırımla, çevre dostu olan ofis, konut ve alışveriş merkezi projelerine imza attı. Türkiye genelinde 7 Burda alışveriş merkezi, 3 ofis binası ve 2 konut projesini hayata geçiren Esas Gayrimenkul, sahibi olduğu alışveriş merkezlerinin yanı sıra yönetimini üstlendiği alışveriş merkezleriyle de Varlık Yönetimi alanında faaliyetlerine devam ediyor. Malatyapark, Gaziantep Sankopark, İstanbul Starcity Outlet, Konya Kentplaza, Van AVM, Pendik Pendorya AVM, Kent Plaza, Kale Outlet, Family Mall Duhok, Kızılay AVM, İzmir Point Bornova, Bursa Kent Meydanı gibi AVM yanı sıra Cubes, Milli Reasürans, Düzce Algün Park gibi karma kullanımlı projelerinin kiralama ve yönetim başta olmak üzere tüm süreçlerine rehberlik eden Esas Gayrimenkul, toplamda 22 projeyi ve 1 milyon m²’nin üzerinde kiralanabilir alanı yönetiyor.

 

01 Burda AVM hakkında:

01 Burda AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap verecek bir alışveriş merkezi olma özelliği taşımaktadır. Yeni nesil bir yaşam merkezi olarak tasarlanan 01 Burda AVM; benzersiz atmosferi, ziyaretçilerine sunduğu eğlenceli ve kültürel etkinliklerle Adana halkının alışveriş alışkanlıklarında değişim ve dönüşüme öncülük etmektedir. 01 Burda AVM, tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılamakta, yeni nesil alışveriş merkezi anlayışı ile konuklarına farklı bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Göz alıcı mimarisi, açık alanları ve dünyaca ünlü markalardan oluşan mağaza karmasıyla bölgeye yeni standartlar getiren 01 Burda AVM, 115 mağazasıyla 60.000 m2 kiralanabilir alanda, 2.500 m2 eğlence alanı, 2.750 m2 hipermarket alanı, 3.000 m2 elektronik market alanı, 7 salonlu 2.800 m2sinema kompleksi ve 2.500 araç kapasiteli otopark barındırmaktadır. Bünyesinde yer alan Performans Gösteri Merkezi ile bölgenin yeni yaşam ve kültür merkezi olarak öne çıkan 01 Burda AVM, Çukurova’da ilk kez bölge halkıyla buluşan markalara, restoran ve kafelere ev sahipliği yapmaktadır.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: 01, Burda, AVM, Tesla, Model, Y, kazanma, şansı, sunuyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı