301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
19 Mart 2021 - Cuma 20:29 Bu haber 427 kez okundu
 
'19 Mart İklim Değişikliği Eylem Planı Farkındalık Günü’ Çukurova Üniversitesi Anaokulunda Kutlandı
'19 Mart İklim Değişikliği Eylem Planı Farkındalık Günü’ Çukurova Üniversitesi Anaokulunda Kutlandı
EĞİTİM Haberi


Çukurova Üniversitesi ÇÜ) Kimya Kulübü öğrencileri  ''19 Mart İklim Değişikliği Eylem Planı Farkındalık Günü'' Çukurova Üniversitesi Anaokulu Öğrencileriyle yapılan etkinlikle kutladı.

 

İklim Değişikliği etkenleri konusunda gelecek nesli bilinçlendirmek adına Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte Çukurova Üniversitesi Anaokulu öğrencilerinin yaptığı el işleri sergilenirken, ayrıca minik öğrenciler farkındalık yaratacak şiir ve şarkılar söyledi.

 

 

 

Prof. Dr. Yıldız: “Çevre Duyarlılığı Yüksek Bir Nesil Yetiştirmek Dileğiyle…”

 

Çukurova Üniversitesi Kimya Kulübü Danışmanı Prof. Dr. Emel Yıldız, Çukurova Üniversitesi Anaokulu ve Adana Kent Konseyi Kadın Meclisi adına yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

 

“Küresel iklim değişikliğinin yadsınamaz etkileri her geçen gün etrafımızı biraz daha kuşatıyor. Ekolojik yıkım hızlandıkça ve yaşamın dengesi bozuldukça gezegendeki tüm canlılar hızla yok oluşa doğru sürüklenecek. Çocukların iklim değişikliğini anlamalarına yardımcı olmanın ve  onları desteklemenin gerektiğine inanıyoruz.  Çevre duyarlılığı yüksek bir nesil yetişmekte olduğu inancımızla 19 Mart İklim Değişikliği Eylem Planı Gününü kutluyor, çocuklarımıza daha güzel bir dünya bırakmak için koruma çalışmalarının yediden yetmişe herkesin önem vermesi gerektiğine inanıyoruz. Yaşanabilir bir dünyayı paylaşmak ve çevre duyarlılığı yüksek bir nesil yetiştirmek dileğiyle...”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: '19, Mart, İklim, Değişikliği, Eylem, Planı, Farkındalık, Günü’, Çukurova, Üniversitesi, Anaokulunda, Kutlandı, , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı