301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
31 Mart 2024 - Pazar 22:21 Bu haber 174 kez okundu
 
Adana il başkanları oylarını kullandı
Adana il başkanları oylarını kullandı
SİYASET Haberi


Yerel Seçim kapsamında Adana’da da oy kullanma işlemleri sabah saatlerinde başladı. Adana halkı, siyasiler ve daha çok sayıda kişi sabah itibariyle sandık başlarına giderek oylarını kullandı.

Adana il başkanları olan; Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ve Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı da Yerel Seçim için oylarını kullandı.

 

KANLI: BİZLER DE BUGÜN MİLLETÇE TERCİHİMİZİ YAPTIK

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, oyunu merkez Çukurova ilçesinde bulunan Adana Tabipler Odası İlkokulu’nda 1152 Sayılı sandıkta kullandı. Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, şunları söyledi:

“Cumhur İttifakı olarak çok çalıştık ve bu çalışmalardan başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Adana’da yeni bir sayfa açılacak ve kazanan Adana olsun inşallah. Bizler de bugün milletçe tercihimizi yaptık ve oy kullanma işlemi bitene kadar da yapmaya devam edeceğiz. Bugünün sonunda tüm illerimizde ve ilçelerimizde yeni yönetimler belirlenecek. Cumhur İttifakı olarak bu zamana kadar çok çalıştık ve çalışmalarımızda mutlak başarıya odaklandık. Seçim gününe geldik ve sandıklardan çıkacak sonucun ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olmasını olmasını diliyorum. Seçim süreci boyunca hep, ‘Adana kazanacak’ dedik ve bu doğrultuda inşallah kazanan Adana olur.”

 

GÜLAÇTI: ŞEHRİMİZ VE GELECEĞİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Ak Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı’da oyunu Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi'nde bulunan Mehmet Bedia Kipri İlkokulu'nda kullandı. Gülaçtı oy kullanma işlemi sonrasında “Demokrasimiz için, Adana'mızın geleceği için, gerçek belediyecilik için; demokratik hakkımızı, oyumuzu kullandık. Cumhur ittifakı teşkilatları olarak milli iradenin sandığa yansıması için var gücümüzle çalışıyoruz. Şehrimiz ve geleceğimiz için hayırlara vesile olsun” şeklinde açıklamada bulundu.

 

TANBUROĞLU: HERKESİ ADANA’DA HALKÇI BELEDİYECİLİK İÇİN OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUM

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu’da oyunu kullandıktan sonra “Her bir oy şehrimizin geleceğinin şekillenmesinde önemli bir rol oynuyor.  Herkesi Adana’da halkçı belediyecilik için oy kullanmaya davet ediyorum. Sandıklarda görev alan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Adana, il, başkanları, oylarını, kullandı, , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı