301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
04 Mart 2024 - Pazartesi 21:36 Bu haber 129 kez okundu
 
ADASO’NUN YENİ GENEL SEKRETERİ VELİ OĞUZ GÖREVE BAŞLADI
ADASO’NUN YENİ GENEL SEKRETERİ VELİ OĞUZ GÖREVE BAŞLADI
EKONOMİ Haberi


Adana iş dünyasının çatı kuruluşu olan Adana Sanayi Odası’nın yeni Genel Sekreteri Veli Oğuz oldu.

Adana Sanayi Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada, Adana Sanayi Odası Genel Sekreteri Bora Kocaman'ın görevden ayrılması sonrasında, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Veli Oğuz’un Adana Sanayi Odası Genel Sekreteri olarak göreve başladığı ifade edildi.

Veli Oğuz Kimdir?

1975 Adana İli Aladağ İlçesi doğumlu olan Veli Oğuz, Kıcak Köyü İlkokulu, Büyüksofulu Köyü Ortaokulu ve Adana Mehmet Kemal Tuncel Lisesi'nden sonra 1997 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur.

Özel sektörde bütçe ve finans konularında görev yapan Veli Oğuz, 2010 yılında Zafer Kalkınma Ajansı’nda Uzman olarak göreve başlayıp ardından, İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı ile Genel Sekreter ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. Ajanstaki çalışmaları süresince Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerinden oluşan TR33 Bölgesinin sürdürülebilir kalkınması için planlama, araştırma-analiz, proje geliştirme ve uygulama, proje destekleme ve izleme, yatırım destek ve tanıtım ile uluslararası ağlar ve fonlar konusundaki çalışmaları yönlendirmiştir.

Kamu ve özel sektörde 20 yılı orta ve üst düzey yöneticilik olmak üzere yaklaşık 25 yıl görev yapan Veli Oğuz, Şubat 2024 sonunda T.C. Zafer Kalkınma Ajansı’ndaki görevlerinden ayrılmış ve 1 Mart 2024 tarihi itibarıyla Adana Sanayi Odası’nda Genel Sekreter olarak göreve başlamıştır.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ADASO’NUN, YENİ, GENEL, SEKRETERİ, VELİ, OĞUZ, GÖREVE, BAŞLADI,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı