301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Ekim 2024 - Pazar 22:26 Bu haber 23 kez okundu
 
AKAD'IN YENİ BİNASININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AKAD'IN YENİ BİNASININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AKTUALİTE Haberi


ALEVİ KÜLTÜRÜNÜ ARAŞTIRMA DERNEĞİ-AKAD'IN AKKAPI MAHALLESİNDE Kİ YENİ BİNASININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. BAŞKAN KARALAR, AKAD’IN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

2006 yılında kurulan ve 18 yıldır çalışmalarına aralıksız devam eden kısa adı AKAD olan Alevi Kültürünü Araştırma Derneği’nin Akkapı mahallesindeki yeni binasının açılışı gerçekleştirildi.

 

ADANA-Açılış törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana Alevi Platformu bileşenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim okundu.

 

KARALAR: CUMHURİYETİN YANINDA OLAN BÜTÜN GÜÇLERİN YANINDAYIZ

Cumhuriyetin birleştirici gücüne vurgu yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AKAD gibi Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan tüm kuruluşların yanında olduklarını söyledi. Başkan Karalar, “Ülkemiz yıllardır kritik dönemlerden geçiyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet,kimsesizlerin kimsesidir.  Herkesin yaşam hakkına sahip duyan birleştirici güçtür Cumhuriyet.  Atatürk birleştirici liderdir. AKAD gibi, özgür ve demokratik bir ülkede yaşamanın mücadelesini yapan her kuruş değerlidir.Bizim onlara sahip çıkmamız lazım, bizim onlara destek olmamız lazım. Cumhuriyetin yanında olan bütün güçlerin yanında olduğumuz gibi AKAD’ın da yanındayız. Yeni binanız hayırlı olsun, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ŞEVKİN: ALEVİ İNANIŞI, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN SAĞLANMASINDA DAMA TAŞIDIR

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin “AKAD’ın böyle biryere kavuşması çok önemli.Hem Alevi kültürünün tanıtılması hemde burada kalıcı bir yerinin olması gerçekten önemli. Başta Zeydan başkanımız olm

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: AKAD'IN, YENİ, BİNASININ, AÇILIŞI, GERÇEKLEŞTİRİLDİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı