301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Mart 2024 - Çarşamba 21:27 Bu haber 119 kez okundu
 
AKAY, “ BAŞARI İÇİN TRİBÜN GÜCÜ ÇOK ÖNEMLİ ”
AKAY, “ BAŞARI İÇİN TRİBÜN GÜCÜ ÇOK ÖNEMLİ ”
SPOR Haberi


BAŞKAN AKAY’DAN FORZA 1940 TARAFTAR DERNEĞİ’NE ZİYARET

BAŞKAN AKAY, “ DEMİRSPOR’UN SÜPER LİGDE OLMASI BİZLERİ MUTLU ETMEKTE ”

Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Forza 1940 Taraftar Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Caner Halo ve üyeleriyle bir araya geldi. Akay, “ Bir kulüp başarılı olmak istiyorsa mutlaka tribün gücünü arkasında hmeli ” dedi.

 

“ DEMİRSPOR’UN SÜPER LİGDE OLMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

Mazisi başarılar ile dolu Ulu Çınar Adana Demirspor’un kentin olmazsa olmazları arasında yer aldığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Mavi-lacivertli ekibimizin Süper ligde mücadele etmesi bizleri mutlu etmektedir. Taraftarlar her zaman olduğu gibi  tribünde üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmekte. Forza 1940 Taraftar Derneği Başkanı Caner Halo ve üyeleriyle bir araya gelerek güzel bir Demirspor sohbeti gerçekleştirdik. Kendilerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Demirsporumuza da kalan maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

Forza 1940 Taraftar Derneği Başkanı Caner Halo’da tek amaçlarının Adana Demirspor’un başarısına katkı sağlamak olduğunu belirterek, " Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay'a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , AKAY,, “, BAŞARI, İÇİN, TRİBÜN, GÜCÜ, ÇOK, ÖNEMLİ, ”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı