301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
07 Temmuz 2024 - Pazar 21:52 Bu haber 914 kez okundu
 
AOSB FUTBOL TURNUVASI'NDA NEFES KESEN FİNAL
AOSB FUTBOL TURNUVASI'NDA NEFES KESEN FİNAL
SPOR Haberi


AOSB FUTBOL TURNUVASININ GALİBİ KASTAMONU ENTEGRE OLDU 

 

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Bölge Müdürlüğü tarafından, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Spor Şenlikleri kapsamındaki Futbol Turnuvasının nefesler tutularak izlenen final maçı şampiyon takım Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş oldu. 

 

 

 

Güçlü yönetim kadrosu, çalışanlarına verdiği değer ve sanayicilerine sunduğu sorunsuz ve kesintisiz üretim imkanlarıyla kent, bölge ve ülke ekonomisine değer katan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, sanatsal, sportif ve sosyal etkinlikleriyle hem şehri hem de Güneyin Sanayi Üssünü renklendiriyor. 

 

 

 

Sanayi çalışanları arasında dostluk, kardeşlik ve dayanışma bağlarını güçlendirmek, sporun birleştirici ve bütünleştirici yönü ile sevgi ve saygıyı hâkim kılmak, moral ve motivasyon sağlamak amacıyla bu yıl 10’ncusu düzenlenen ve AOSB’de faaliyet gösteren firmaların çalışanlarından oluşan takımların katıldığı Futbol Turnuvası, centilmence mücadeleye sahne oldu.  

 

 

Simeranya Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvada, takımlar şampiyonluk için mücadele ederken, çalışma arkadaşları ve aileleri de onlara tezahürat ve alkışlarla moral ve motivasyon sağladılar. 

 

 

AOSB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tosmur, Bölge Müdürü Ersin Akpınar,  Teknik İşler Direktörü Emre Ocak ve Destek Hizmetleri Müdürü Feridun Kara’nın da katılarak, takımlara destek verdiği turnuvanın ilk maçında takımlar üçüncülük için yarıştı.  

 

 

 

Turnuvanın üçüncülük için yapılan ilk maçında, Geta Tarım ve Gıda San.Tic.A.Ş ile ADM Besin ve Tarım A.Ş. karşı karşıya geldi. 11-5 mağlup eden Geta Tarım 3’ncü oldu. 

 

 

 

Yarı finalde Kastamonu Entegre’nin  ADM Besin’i 4 – 1, Omnia Nişasta’nın ise Geta Tarım’ı 9 – 2 yendiği turnuvanın final maçında ise Omnia Nişasta’yı  2-1 yenen Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş şampiyon oldu. Omnia Nişasta ise ikincilikle yetindi. ACN Kimya takımı ise “en centilmen takım” seçildi.  

 

 

 

Turnuva sonunda dereceye katılan takımlara kupa ve ödüllerini veren AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, sporun birleştirici gücüne inan bir OSB olarak sportif faaliyetlere her zaman önem verdiklerini belirtti.  

 

 

 

Akpınar, “Sadece dereceye giren değil, turnuvaya katılarak dostluk ve kardeşlik duygularıyla centilmence mücadele eden tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Turnuvamıza gösterdikleri ilgiden dolayı hem sanayicilerimizi hem çalışanlarına teşekkür ediyor, daha nice turnuvalarda bu güzel aile ortamında bulunmayı temenni ediyorum” dedi. 

 

 

 

Bu arada, turnuvanın şampiyon takımlara hakemlere çiçek sunarak, teşekkür ettiler. 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , AOSB, FUTBOL, TURNUVASI'NDA, NEFES, KESEN, FİNAL, ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı