301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Nisan 2021 - Salı 17:48 Bu haber 322 kez okundu
 
Başkan Akay “Pandemi sürecini birlikte aşacağız”
Başkan Akay “Pandemi sürecini birlikte aşacağız”
SPOR Haberi


Spora ve sporcuya her zaman destek veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, pandemi sürecinde liglerin ertelenmesiyle sıkıntıya düşen Seyhanlı antrenörlere maddi yardımda bulundu.

 

AKAY ANTRENÖRLERİ DE UNUTMADI

 

Görevi süresince spora ve sporcuya özel önem ve destek veren Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Pandemi nedeniyle toplumun her kesimi büyük sıkıntı yaşıyor. Sosyal yardımlarla halkımıza ulaşırken amatör kulüplerimizin bel kemiği olan ve liglerin oynanmaması nedeniyle sıkıntı yaşayan antrenörlerimize de katkıda bulunduk. İmkânlarımız dâhilinde Seyhan’daki 34 kulübümüzde görev yapan antrenörlerimize nakdi yardımlarımızı bayram öncesi aktardık. Amacımız Seyhanlı ile birlikte pandemi sürecini en az olumsuzlukla atlatabilmek” dedi.

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Seyhan’da faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüplerin de görev yapan antrenörler de çok büyük bir sıkıtılı süreç yaşadıklarını belirterek, “ Bizlerden desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif  Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz” dediler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Başkan, Akay, “Pandemi, sürecini, birlikte, aşacağız”, , , , , , , ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı