301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Temmuz 2024 - Salı 23:00 Bu haber 714 kez okundu
 
Başkan Kozay, “Yerel Medya olmazsa olmazımız”
Başkan Kozay, “Yerel Medya olmazsa olmazımız”
GÜNDEM Haberi


ADANA- Yerel Medya Güçbirliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarı dileğinde bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kozay, Platform Başkanı Kamil Yalçın Göl ve yöneticileri Şencan Birincioğlu-Adanalı Gazetesi, Cengiz Durak- Yüreğir Çukurova Gazetesi ve Hüseyin Süzgan-www.sifirbiradana.com ile yerel basının son durumu, yerel yönetimlerden beklentileri ile ilgili sohbet ettiler.

 

“YEREL BASINA DESTEK VERMELİYİZ”

Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay yerel basının zor koşullar altında önemli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayarak, “Biz yerel basınımıza çok değer veriyor ve önemsiyoruz. Son dönemlerdeki yaşadığınız sorunlarınızın da farkındayız. Diliyorum ki Adana basını önümüzdeki süreçte daha güçlü bir duruma gelecek ve halkın haber alma hakkını kullanmasına önemli katkılar koyacaktır. Biz elimizden geldiğince yerel basınımıza hiçbir ayrım yapmadan destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yerel Medya Güç Birliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl ile yöneticiler, Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay’a ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

IMG-20190619-WA0007

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Başkan, Kozay,, “Yerel, Medya, olmazsa, olmazımız”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı