|
||
| Başkan Nennioğlu Sağlık Çalışanlarının sorunlarını yerinde inceliyoruz. | ||
| Başkan Nennioğlu Sağlık Çalışanlarının sorunlarını yerinde inceliyoruz. | ||
| SAĞLIK Haberi | ||
![]() |
||
Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, İmamoğlu ve Kozan’daki sağlık kurumlarında çalışanlarla bir araya gelerek sorunları yerinde tespit etti, personelin taleplerini dinledi ve 2026 yılı takvimlerini dağıttı.
Nennioğlu: Sağlık çalışanlarının sorunlarını yerinde tespit ediyoruz Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adana’nın İmamoğlu ve Kozan ilçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde sağlık çalışanlarının talepleri ve çalışma koşullarına ilişkin sorunlar yerinde incelendi.
“Tüm sağlık emekçilerimizin özverili çalışmasını takdir ediyoruz” Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, ziyaretlerin hem çalışanların taleplerini dinlemek hem de çalışma şartlarını sahada görmek amacıyla yapıldığını belirterek şunları söyledi: “İmamoğlu Devlet Hastanesi, İmamoğlu Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 İstasyonunu ziyaret ederek hem çalışma koşullarına ilişkin sorunları yerinde tespit ettik hem de 2026 yılı takvimlerini personelimize ulaştırdık. Ardından Kozan Devlet Hastanesi, Kozan 112 İstasyonları ve Kozan Sosyal Hizmet Merkezine yaptığımız ziyaretlerde de görevli arkadaşlarımızla bir araya gelerek takvim dağıtımı gerçekleştirdik.”
Nennioğlu, Acil Sağlık Hizmetleri Haftası dolayısıyla 112 çalışanları ve acil servis personeline teşekkür ettiklerini vurgulayarak, “Tüm sağlık emekçilerimizin özverili çalışmalarını takdir ediyoruz” dedi.
Personelin talepleri not alındı Ziyaretlerin bir diğer durağı olan Kozan Sosyal Hizmet Merkezinde, ASDEP personeli ile Genel İdare Hizmetleri Sınıfında görev yapan çalışanların dile getirdiği sorunlar dinlendi. Nennioğlu, bu taleplerin kayda alındığını ve çözüm için gerekli girişimlerin yapılacağını ifade etti. |
||
|
||
| Etiketler: Başkan, Nennioğlu, Sağlık, Çalışanlarının, sorunlarını, yerinde, inceliyoruz., , |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








