301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Ekim 2024 - Çarşamba 23:02 Bu haber 255 kez okundu
 
Başkan Tekin; Gençlerimizin hedeflerine ulaşmaları için yanlarındayız
Başkan Tekin; Gençlerimizin hedeflerine ulaşmaları için yanlarındayız
GÜNDEM Haberi


SEYHAN BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YKS KURSLARINDA SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER, HAYALLERİNE KOŞUYOR

Seyhan Belediyesi'nin ücretsiz YKS hazırlık kurslarında uzman rehber öğretmenlerle dersler devam ediyor. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, "Gençlerimizin hayallerine, hedeflerine ulaşmaları için yanlarındayız" dedi.

 

Bakımyurdu Caddesi'nde hizmete açılan kursta lise 12'inci sınıf ve mezun öğrenciler ücretsiz bir şekilde üniversite sınavına hazırlanıyor. Yoğun ilgi gören kursta öğrenciler, alanında uzman öğretmenler tarafından YKS müfredatına yönelik dersler görüyor.

 

"GENÇLERİMİZİ ÜNİVERSİTEYLE BULUŞTURACAĞIZ"

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, eğitim ve öğretimin geleceğin teminatı olan gençler için büyük önem taşıdığını belirterek, "Ücretsiz hizmet verilen üniversiteye hazırlık kurslarımızda gençlerimizin hayallerine, hedeflerine ulaşmaları için yanlarında oluyoruz. Her zaman da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Seyhanlı gençlerimizi üniversiteyle buluşturmak için çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Kurslarda eğitim gören öğrenciler ise ücretsiz sağlanan bu hizmeti en iyi şekilde değerlendirip hedeflerine ulaşmak istediklerini ifade etti.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Başkan, Tekin;, Gençlerimizin, hedeflerine, ulaşmaları, için, yanlarındayız,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı