301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
05 Nisan 2024 - Cuma 23:30 Bu haber 111 kez okundu
 
BİN AYDAN HAYIRLI KADİR GECESİNE ERİŞMENİN HUZURU İÇERİSİNDEYİZ
BİN AYDAN HAYIRLI KADİR GECESİNE ERİŞMENİN HUZURU İÇERİSİNDEYİZ
GÜNDEM Haberi


Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan “Kadir Gecesi” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Ali Avan, Kadir Gecesi’ne ulaşmanın heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını belirterek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi'ne bir kez daha erişmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek gecenin feyzi ve bereketi hemşehrilerimizle ve tüm İslam âlemiyle birlikte olsun.

 

Kadir Gecesi, rahmet, mağfiret ve bereketin yağdığı, duaların kabul olduğu müstesna bir gecedir. Bu gecede, yüce Allah'a dua ederek, günahlarımızdan af dilemek ve geleceğe dair umutlarımızı tazelemek için bir fırsat buluyoruz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, Kadir Gecesi'nin vesilesiyle birbirimize sevgi ve saygıyla yaklaşmalı, kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı bir kenara bırakmalıyız. Bu mübarek gecenin, kalplerimizde sevgi ve merhamet duygularını yeşertmesini niyaz ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Pozantılı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni kutlar, bu gecenin hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , BİN, AYDAN, HAYIRLI, KADİR, GECESİNE, ERİŞMENİN, HUZURU, İÇERİSİNDEYİZ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı