301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Şubat 2024 - Cuma 22:33 Bu haber 237 kez okundu
 
BingX, 1 Milyon USDT'lik SuperX İşlem Yarışması Başlattı
BingX, 1 Milyon USDT'lik SuperX İşlem Yarışması Başlattı
EKONOMİ Haberi


Dünyanın önde gelen borsalarından olan ve Chelsea Futbol Kulübü'nün yeni resmi kol sponsoru BingX, 1 Milyon USDT'lik önemli bir ödül havuzuna sahip SuperX Vadeli İşlem Yarışması’nı duyurdu. Saygın futbol kulübü ile sinerjik bir ortaklıktan doğan bu öncü girişim, sporun en iyi oyuncularıyla eşanlamlı taktiksel ustalık ve dayanıklılığı aşılayarak işlem sahasında devrim yaratmaya hazırlanıyor. BingX, bu dinamik yarışma aracılığıyla kripto ve sporun entegrasyonunda yeni bir emsal oluşturmak istiyor.

 

Bu yarışma hem Standart Vadeli işlemleri hem de Sürekli Vadeli işlemleri kapsamaktadır ve tüm BingX kullanıcılarını bireysel olarak veya bir grubun parçası olarak katılmaya davet etmektedir. Başarılı bir kaydın ardından yarışmacılar SuperX Vadeli İşlemler Trader'ı unvanını kazanmak için yarışmaya hak kazanırlar. Bireysel yarışma, her biri kendi ödül yapısına sahip iki ayrı mücadeleyi içeriyor: Getiri Oranı ve İşlem Hacmi. Takım yarışmasında ise, sıralamalar grubun kolektif işlem hacmine göre belirlenecektir.

 

BingX kullanıcıları bir grup yarışmasını başarıyla oluşturduktan/katıldıktan sonra gizemli bir kutuyla ödüllendirilecek. Kullanıcılar bu heyecanlı yarışma sürecine katılırken BingX de kripto para, bonus ve deneme fonu gibi ödüller içeren "Football Shootouts" şanslı çekiliş oyunuyla ekstra bir heyecan yaratacak. Yapılan işlemlerde her 10.000 USDT bir gol haline gelir ve her golle yatırımcılar oyunda gol atma şansı elde ederek futbol temasına uyum sağlar ve ek teşvikler elde eder. Yatırımcı sayısı ve işlem hacmi arttıkça, takım işlem hacmi yarışmasının ödülleri de artar. Katılımcı kullanıcıların toplam işlem hacmi ne kadar yüksek olursa, ödül havuzu da o kadar büyük olur. Liderlik tablosuna göre bireysel yatırım getirisi ve işlem hacmi sıralamaları için sabit ödüller verilecek olan yarışmada, tüm ödüller gerçek zamanlı olarak katılımcıları hesabına yatırılacak.

 

Vivien Lin, BingX Genel Ürün Yöneticisi (CPO) yarışma ile ilgili heyecanını şu sözlerle dile getirdi: "SuperX yarışması sadece bir alım satım etkinliği değil; Chelsea FC ile ortaklığımızın bir kutlaması niteliğindedir. Hem BingX hem de Chelsea FC'nin merkezinde yer alan değerleri; ekip çalışmasını, adanmışlığı ve zorlukların üstesinden gelmeyi temsil etmektedir. Bu etkinlik, yatırımcılara Chelsea FC'nin kazanan ruhunu benimseyerek kripto piyasalarında gol atma şansı sunuyor. Bir profesyonel gibi işlem yapın, bir Mavi gibi gol atın."

 

BingX'in canlı bir işlem atmosferi yaratma konusundaki kararlılığının bir göstergesi olarak SuperX Vadeli İşlem Yarışması’nı, farklı temalar içeren tekrarlayan bir etkinliğe dönüşmeye hazırlanıyor. BingX, kripto ekosistemini geliştirmeyi ve yatırımcıların dinamik ve ödüllendirici deneyimlere erişimini garanti etmeyi amaçlayan bir dizi girişimi sürekli olarak sunmaya kendini adamaktadır.

 

BingX Hakkında

2018 yılında kurulan BingX, dünya çapında 10 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren lider bir kripto para borsasıdır. BingX, spot, türevler, copy trading ve varlık yönetimi dahil olmak üzere çeşitlendirilmiş ürün ve hizmetler sunmaktadır. Hepsi yeni başlayanlardan profesyonellere kadar kullanıcıların gelişen ihtiyaçları için tasarlanmıştır. BingX, kullanıcılara işlem yeterliliklerini artırmak için yenilikçi araç ve özelliklerle güçlendiren güvenilir bir platform sağlamayı taahhüt eder. BingX, 2024 yılında Chelsea FC'nin ana ortağı olmaktan gurur duyarak spor dünyasında heyecan verici bir ilke imza attı.

BingX'i ziyaret edin: https://www.bingx.com/tr-tr/

BingX topluluğumuza katılın ve en son tekliflerimizden haberdar olun:

Telegram: https://t.me/BingXOfficial

Twitter: https://twitter.com/BingXOfficial

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: BingX,, 1, Milyon, USDT'lik, SuperX, İşlem, Yarışması, Başlattı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı