301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Nisan 2024 - Pazartesi 23:27 Bu haber 53 kez okundu
 
"Büyük coşkuyla ve gururla kutluyoruz"
"Büyük coşkuyla ve gururla kutluyoruz"
SİYASET Haberi


Ayhan Barut, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı

ADANA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) Açılışının 104'üncü Yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladıklarını söyledi. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek çocuk bayramını kutlamanın haklı gururunu ve onurunu yaşadıklarını ifade eden Barut, "Ulu Önderimiz Atatürk'ün, 'Ulusal egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ilkesine sonsuz bağlı ve O'nun ölümsüz ilkelerini hep rehber edinen bir milletvekili olarak Büyük Önderimiz Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarıyla ulusal egemenliğimiz ve tam bağımsızlığımız için toprağa düşen aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Bayramımız kutlu olsun" dedi.

"YAŞASIN 23 NİSAN"

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104'üncü Yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yapan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, mesajında şunlara yer verdi:

"Tarihimize altın harflerle yazılan 23 Nisan 1920'de, onca yokluk ve yoksunluğa inat ulusal kurtuluş mücadelemizi yöneten Türkiye Büyük Millet Meclisi açıldı. Halk iradesinin temsili açısından 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ilkesiyle görev yaptığımız Meclis'te olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Bilinmelidir ki, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri öyle sağlam atılmıştır ki hiçbir güç sarsamaz. Bugün zor zamanlar yaşasak da, bazen bu değerlerimize saldırıp yıpratmaya çalışsalar da asla güçleri yetmeyecektir. Bu duygularla Büyük Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşlarını, bağımsızlık uğruna canını ve kanını döken kahramanlarımızı rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Yaşasın 23 Nisan! Bayramımız kutlu olsun."

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: "Büyük, coşkuyla, ve, gururla, kutluyoruz",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı