301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
29 Şubat 2024 - Perşembe 15:29 Bu haber 129 kez okundu
 
Çukurova GİAD depremzede öğrencilerin yüzlerini güldürdü
Çukurova GİAD depremzede öğrencilerin yüzlerini güldürdü
EKONOMİ Haberi


Hediyeye şarkılı teşekkür

Çukurova Genç İşadamları Derneği Kadın Platformu, 6 Şubat depreminin yıldönümünde düzenledikleri “Deprem, Yangın ve İlk Yardım Semineri’nden elde edilen gelirle depremzede öğrencilerin yüzlerini güldürdü. Öğrenciler de, verdikleri mini konserle Çukurova GİAD’lı hanımlara teşekkür ettiler. Çukurova GİAD hizmet binasında yapılan seminerin ardından depremin etkilediği Hatay’daki Defne Büyükçat İlkokulu ile irtibat kuran Çukurova GİAD’lı hanımlar, görüşmeler sonrasında çocukların ihtiyaç duydukları malzemelerin listesini çıkardılar.

 

Malzemeler her öğrenci adına özel olarak hazırlanıp, paketlendi, bir kamyonete yüklenerek Defne’ye götürüldü, 7 derslikli okulun anaokulu ve ilkokul bölümünde okuyan 236 öğrenciye dağıtıldı. Okulda ihtiyaç duyulan yazıcı, A4 kağıdı, kalem gibi çeşitli malzemeler de idareye teslim edildi. Çukurova GİAD Başkan Yardımcısı Hakan Burç ve eşi Tanya Burç, Çukurova GİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sedef Madenci, Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya’nın eşi Zehra Sakarya ve oğlu Demir Sakarya, kadın platformu adına Defne Büyükçat İlkokulu’na giderek, malzemelerin teslimini bizzat gerçekleştirdiler.

Öğrencilerle sohbet eden Çukurova GİAD heyeti, öğrencilerin sürpriziyle de karşılaştılar. Sınıfları ziyaretleri sırasında ilkokul 3 ve 4’üncü sınıflar “Hayat bayram olsa” şarkısını Çukurova GİAD heyeti için seslendirirken, anaokulu öğrencileri de şarkı söyleyerek teşekkür ettiler.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Çukurova, GİAD, depremzede, öğrencilerin, yüzlerini, güldürdü,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı