301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
30 Nisan 2026 - Perşembe 19:13
 
"Direnenler kazanacak, her şey emeğin olacak"
"Direnenler kazanacak, her şey emeğin olacak"
SİYASET Haberi


Ayhan Barut, emek, demokrasi, adalet ve özgürlükler için 1 Mayıs'ta mücadeleyi büyütme çağrısı yaptı. 1 Mayıs ruhuyla mücadeleyi büyütelim. Emek, demokrasi ve özgürlükler için mücadele edenler kazanacak"

"Yaşasın 1 Mayıs"

ADANA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, 1 Mayıs İşçilerin Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü'nde emek, demokrasi, adalet ve özgürlükler için mücadeleyi büyütme çağrısı yaptı. İşçi ve emekçilerin 1 Mayıs'ını kutlayan Barut, "Açlık, yoksulluk ve sefalet dayatmasına karşı, halk iradesine darbe vuranlara, temel hak ve özgürlükleri, demokrasiyi ve adaleti yok etmek için çabalayanlara inat direnenler kazanacak, her şey emeğin olacak. Yaşasın 1 Mayıs!" dedi.

"1 MAYIS RUHUYLLA MÜCADELE BÜYÜYOR"

İşçi ve emekçilerin 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü'nü kutlayan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, emeğin en yüce değer olduğuna dikkat çekerek, 'İş, ekmek, özgürlük, barış, demokrasi, adalet ve refah' isteyenlerin mutlaka başaracağını söyledi. Emeğiyle yaşamı var edenlerin AKP iktidarının yarattığı sömürü düzeniyle çile çektiğini aktaran Barut, "Emeği sömürülen, alınterinin karşılığı verilmeyen, hakkı ödenmeyen, iş cinayetlerinde canını veren emek dünyası halkın iktidarında hakkını alacak. Soma'dan İliç'e, Ermenek'ten Amasra'ya madenlerde katledilen, hakkını aradıkları için meydanlarda dayak yiyen, yerlerde sürüklenip tekmelenen işçi ve emekçilere, zeytinlikliklerine, akarsularına, ormanlarına ve tarım topraklarına sahip çıkan üretici ve köylülerden hakları gasp edilen emeklilere herkes için mücadeleyi büyütme zamanıdır. 1 Mayıs ruhuyla mücadele ve dayanışma büyüyor, AKP karanlığı dağıtılıyor" diye konuştu.  

"DİRENENLER KAZANACAK"

Saray rejimi nedeniyle Türkiye'de açlık, yoksulluk ve sefalet düzeninin hakim kılındığını, adaletten demokrasiyle her alanda büyük sorunlar yaşandığını aktaran Barut, "Topluma ve ülkemize dayattıkları bu kara düzene karşı mücadeleyi ve dayanışmayı büyütüyoruz. Onlar da biliyorlar gideceklerini, onlar da biliyor bu düzenin biteceğini. İşçi ve emekçilerin 1 Mayıs Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü'nü kutluyoruz. Açlık, yoksulluk ve sefalet dayatmasına karşı, halk iradesine darbe vuranlara, temel hak ve özgürlükleri, demokrasiyi ve adaleti yok etmek için çabalayanlara inat direnenler kazanacak, her şey emeğin olacak. Yaşasın 1 Mayıs!" şeklinde konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: "Direnenler, kazanacak,, her, şey, emeğin, olacak",
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı