Haber Detayı
07 Mayıs 2024 - Salı 23:17 Bu haber 147 kez okundu
 
Doktor Halil Nacar görevine döndü
Doktor Halil Nacar görevine döndü
SAĞLIK Haberi


Uzman Doktor Halil Nacar, Sağlık İl Müdürlüğü görevine geri döndü.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için yapılan, Ak Parti Temayülünden birinci sıradan çıkan İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Halil Nacar, görevinden Aralık ayında istifa etmişti. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilmeyen Halil Nacar, daha sonra partisi tarafından Yüreğir Belediye Başkan adaylığı görevi verilmişti. 31 Mart Yerel seçimlerinde seçimi kazanamayan Halil Nacar, tekrar Adana İl Sağlık Müdürlüğü görevine atandı.

 

Halil Nacar’ın eşi Fulya Nacar, sosyal medya hesabında eşinin tekrar İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirildiğini duyurdu. Fulya Nacar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

 

“Kıymetli eşim  Dr. Halil Nacar İl Sağlık Müdürlüğü görevine yeniden layık görüldü. İnanıyoruz ki; alacak nefesimiz olduğu sürece, yaşamın içinde var oldukça fayda üretmeye devam edeceğiz. Kıymetli eşime ve Adanamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Doktor, Halil, Nacar, görevine, döndü,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı