301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Mayıs 2021 - Pazar 13:01 Bu haber 306 kez okundu
 
ENHANCER GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR
ENHANCER GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR
EKONOMİ Haberi


Eğitimlere 11 şehirdeki eğitimlere Türk ve Suriyeli girişimci adayları katılacak.

Sürdürülebilir Sosyo-Ekonomik Entegrasyon İçin Girişimcilik Kapasitelerinin İyileştirilmesi Projesi (ENHANCER) kapsamında düzenlenen girişimcilik eğitimleri 25 Mayıs Salı günü 11 şehirde başlıyor.

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü işbirliği ile ICMPD (Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi) tarafından yürütülen proje kapsamındaki Girişimcilik Eğitimlerine 11 şehirdeki Türk ve Suriyeli girişimci adayları katılacak.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep, Adana, Mersin, Konya, Şanlıurfa, Kayseri ve Hatay illerinde ikamet eden Türk ve Suriyeli girişimci adaylarına yönelik çevrimiçi başlayacak olan eğitimler, 3 Haziran tarihine kadar 6 gün süreyle devam edecek.

Girişimci adayları, temel girişimcilikten pazarlama ve finansa, sunum ve şirket hukukuna kadar birçok konuda uzmanlardan eğitim alacaklar.

Girişimci adayları ayrıca, “Girişimcilik” ve “İş Dünyası” başlıklı seanslarda ise farklı girişimcileri dinleme fırsatına erişecekler. Eğitimler, yaz boyu farklı gruplar ile devam edecek.

 

5000 GİRİŞİMCİ ADAYINA ULAŞILACAK

Türk vatandaşları ve geçici koruma sağlanan Suriyelilerin girişimcilik becerilerini geliştirerek toplumdaki sosyo-ekonomik uyumun güçlendirilmesine katkıda bulunmayı amaçlayan 4 yıl süreli proje süresince, 11 şehirde toplamda 5000 girişimci adayına ulaşılması hedefleniyor.

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep, Adana, Mersin, Konya, Şanlıurfa, Kayseri ve Hatay illerindeki girişimci eşleştirme faaliyetleri ile girişimcilerin ortaklıklar ve ağlar kurmasının yanında diğer girişimci ve iş insanları ile bağlantıya girip, yeni iş fikirleri ile birlikte becerilerini geliştirmeleri kolaylaştırılacak.

Start-up hibe programları sayesinde finansal desteklerin de sağlanacağı ENHANCER projesi ayrıca, ulusal, bölgesel ve yerel seviyede kurumları destekleyerek, sosyo-ekonomik uyum temelli politika oluşturulması ve koordine edilmesine katkı vermeyi hedefliyor.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ENHANCER, GİRİŞİMCİLİK, EĞİTİMLERİ, BAŞLIYOR,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı