301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Kasım 2023 - Perşembe 22:43 Bu haber 182 kez okundu
 
İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI VALİ KÖŞGER’İN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İL İDARE ŞUBE BAŞKANLARI TOPLANTISI VALİ KÖŞGER’İN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ADANA Haberi


İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Vali Sayın Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında Nezihe Yalvaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.

Kurumlar arası koordinasyon ve iş birliğinin öneminin vurgulanarak kamu hizmetlerinin etkin, hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesine yönelik çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, Vali Köşger il idare şube başkanlarına hitaben kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Kurumlar arası diyaloğun arttırılması, yapılan iş ve işlemlerin takibi, sunulan hizmetlerin etkin ve hızlı bir şekilde sonuçlandırılması hususlarında kurum müdürlerine talimatlarda bulunan Vali Köşger, “Devletimiz tüm kurum ve kuruluşlarıyla bir bütün. Bizler Devletimiz nezdinde vatandaşlarımıza hizmet etmekle sorumlu kişileriz. Bulunduğumuz konumların ağırlığı ve sorumluluğuyla yapılan her bir işin, yürütülen her bir projenin en iyisi olması için gayret göstermek zorundayız. Bunları yaparken de mevzuat hükümlerine,  şeffaflığın sağlanmasına, halkımızın memnuniyetini ön planda tutan vatandaş odaklı hizmet anlayışına azami riayet etmekle yükümlüyüz. Herkesin üzerine düşen bu sorumlulukları layıkıyla yerine getireceğine inanıyor, tüm müdürlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı, görüş alışverişinin yapılması ile sona erdi.

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: İL, İDARE, ŞUBE, BAŞKANLARI, TOPLANTISI, VALİ, KÖŞGER’İN, BAŞKANLIĞINDA, GERÇEKLEŞTİRİLDİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı