301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
20 Ekim 2024 - Pazar 22:32 Bu haber 71 kez okundu
 
‘KİTAPLA BÜYÜ SAĞLIKLA GÜÇLEN’ ETKİNLİĞİ
‘KİTAPLA BÜYÜ SAĞLIKLA GÜÇLEN’ ETKİNLİĞİ
EĞİTİM Haberi


SEYHAN BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN ‘KİTAPLA BÜYÜ SAĞLIKLA GÜÇLEN’ ETKİNLİĞİ

Seyhan Belediyesi, ‘Kitapla Büyü Sağlıkla Güçlen’ adı verilen proje kapsamında Yenidam ve Köylüoğlu ilkokullarında eğitim alan çocukları eğlenceli geçen aktiviteler ile buluşturarak unutamayacakları bir gün geçirmelerini sağladı.

Seyhan Belediyesi Sağlık İşleri ve Kütüphane Müdürlüğü iş birliğinde “Kitapla Büyü Sağlıkla Güçlen”adı verilen çalışma ile Yenidam ve Köylüoğlu ilkokullarında eğitim alan çocuklara, eğitim, sağlık ve gelecek adına önemli bilgilerin anlatıldığı, keyifli ve eğlenceli aktivitelerin düzenlendiği bir etkinlik düzenlendi.

Seyhan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Sağlık İşleri ve Kütüphane Müdürlüğümüzün ‘Kitapla Büyü Sağlıkla Güçlen” adı verilen çalışması kapsamında ziyaret ettiğimiz Yenidam ve Köylüoğlu ilkokullarında eğitim gören minik yavrularımız ile bir araya geldik. Çocuklarımızla eğitmenlerimiz eşliğinde deneyler yaptık, boyama etkinlikleri gerçekleştirdik ve 3D VR gözlükler ile kısa filmler izledik. Ayrıca çocuklarımızın saç kesimlerini yaptık. Diş hekimimiz tarafından verilen ağız ve diş hijyeni eğitiminin ardından hediyelerini takdim ettik” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: ‘KİTAPLA, BÜYÜ, SAĞLIKLA, GÜÇLEN’, ETKİNLİĞİ,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı