|
||
| Kurtul Çakın: “Koltuk için değil vizyon için adayım” | ||
| Kurtul Çakın: “Koltuk için değil vizyon için adayım” | ||
| GÜNDEM Haberi | ||
![]() |
||
Gazeteci Kurtul Çakın, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Çakın, vizyon ve değişim iradesi için aday olduğunu, daha güçlü ve kurumsal bir cemiyet hedeflediklerini belirtti. Seçilirse iki dönem başkanlık yapacağını açıkladı. Bu ayın son günü yapılacak seçimde 305 üyesi bulunan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) sandığa gidiyor. Bir süre önce başkan adaylığını açıklayan gazeteci Kurtul Çakın, meslektaşlarıyla seçim öncesi bir araya geldi. Türkiye Spor Yazarları Derneği Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantı, ÇGC üyesi gazetecilerin yoğun katılımı ve heyecanı dikkat çekti. Toplantıda konuşan Kurtul Çakın, adaylığının bir makam yarışı olmadığını vurgulayarak, “Bugün burada bir koltuk için değil; bir vizyon, bir gelecek ve bir değişim iradesi için bulunuyorum” dedi. Gazeteciliğin ve koşulların değiştiğine dikkat çeken Çakın, “Zaman değişti, gazetecilik değişti. Şimdi sormamız gereken soru şu: Biz değiştik mi? İşte bugün bunun cevabını vereceğiz” ifadelerini kullandı. “KURUMSAL BİR CEMİYET”
“BU TABLO DEĞİŞMELİ” Konuşmasının sonunda birlik ve ortak akıl vurgusu yapan Çakın, “Bu seçim bir tercih değil, bir dönüm noktasıdır. Kişisel hesapları değil, mesleğin geleceğini konuşalım. Değişim şimdi” çağrısında bulundu.
“2 DÖNEM” |
||
|
||
| Etiketler: Kurtul, Çakın:, “Koltuk, için, değil, vizyon, için, adayım”, , , , , , , , , |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








