301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Ocak 2024 - Salı 16:10 Bu haber 153 kez okundu
 
Mescid-i Aksa'nın Metafizik Sırrı
Mescid-i Aksa'nın Metafizik Sırrı
KÜLTÜR SANAT Haberi


Bugüne kadar aralarında "Gök Yazılar: Ashab-ı Kehf-Uyanış", "Masumiyet" ve "Dijital Ölümsüzlük ve Ruh"un da bulunduğu bir çok kitap kaleme alan Araştırmacı Yazar Hayati Sır, okurların yoğun ilgi gösterdiği “Mescid-i Aksa'nın Metafizik Sırrı” kitabını anlattı. 

İsrail'in amacının tüm Orta Doğu coğrafyasına yayılmak olduğuna dikkat çeken Sır; “İnsanlar Filistin'de ne olup bittiğini anlamak istiyorlar. Şu anda yaşananların aniden gelişen olaylar olduğu sanılıyor.  Halbuki, bugün gelinen nokta aslında yüzyıllar öncesinde ilan edilmişti. Bugün yaşananlar, tamamen teolojik ve metafizik bir savaştır. Reel politik değildir. Yoksa ufacık bir ülke için bu kadar katliam yapılmaz" dedi.

"Mescid-i Aksa'nın metafizik sırrı öğrenilmeden bugünü anlayamayız"

İsrail'in amacının Orta Doğu coğrafyasına yayılmak olduğunu belirten Hayati Sır; " Esas amaç büyük İsrail'i kurmaktır ve büyük İsrail projesi içerisinde bizim Güney Doğu bölgemiz de var. Biliyorsunuz bu hareket başlamadan önce ABD bizim SİHA'mızı düşürdü. Bu bize verilen bir ihtardı. Sonrasında ise bir çok çocuk ve insan öldürüldü. Peki Müslüman ülkeleri nerede? Mescid-i Aksa'nın metafizik sırrı öğrenilmeden bugünü anlayamayız" dedi.

“Masum çocukların öldürüldüğü yerde ideoloji, mezhep, ırk, din, strateji kalmaz”

İsrail'in bombardımanları sonucu öldürülen çocuk fotoğraflarının medyada gösterilmesine karşı olduğunu belirten Sır, "Tüm bunlar, korkunun daha da artması için yapılan aksiyonlardır, bana göre hepsi tehdittir. O nedenle medyada bu görüntülerin yer almaması gerektiğini düşünüyorum. Niçin bu olanlara duyarsız kalınıyor? İşte tüm soruların cevaplarını, merak edilenleri okuyucular bu kitapta bulacaklar” dedi.

Hayykitap Hakkında: Bu topraklara ait kültürel hafızayı koruyabilen yazarların özgün eserlerini yayınlayan Hayykitap, bilginin kasıtlı bir biçimde saklanması, parçalanması, çarpıtılarak gerçeğin örtülmesine karşı bilgiyi birleştirmeyi, bunu hakikatle, dolayısıyla günlük hayatla ilişkilendirmeyi ve anlaşılır bir biçimde herkesin kullanımına sunmayı amaçlamaktadır. Farklı kategorilerdeki kitaplarıyla okuyucularla buluşan Hayykitap, ortak paydası iyilik olan her projenin destekçisi olarak kitap yolculuğuna devam etmektedir. 

Detay bilgi ve iletişim için: Banu Gözübüyük - bgozubuyuk@fitegitim.com

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Mescid-i, Aksa'nın, Metafizik, Sırrı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı