301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
24 Mart 2021 - Çarşamba 16:38 Bu haber 463 kez okundu
 
Milli mayo için ter dökecekler
Milli mayo için ter dökecekler
SPOR Haberi


Antalya’da yapılacak olan Avrupa Seçmeleri için Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Kulübü 4 sporcusuyla mücadele edecek.

Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü, 4 sporcusuyla Avrupa Seçmeleri için Antalya’ya gidecek.  30 Mart – 4 Nisan 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvada; Volkan Yüksel, Cengizhan Arslan, Hakan Ay ve Şahin Tarı milli mayo için yarışacak.

 

Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü Başkanı ve Uluslararası Hakem Nihat Söyler; özellikle 2013 yılında Türkiye Şampiyonu olan Volkan Yüksel ve Şahin Tarı’nın seçmeleri kazanmasını beklediklerini ifade etti.

 

Söyler; 1985 yılından bu yana milli takıma 40’a yakın sporcu kazandırdıklarını belirterek, gençliği kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, her yaştan insanın spor yapabilmesine imkan sağlamak amacıyla çalışmalar yaptıklarını söyledi.

 

Pandemi sürecinde çok zor şartlar altında faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Nihat Söyler; Antalya’da yapılacak şampiyonaya gidebilmek için yerel yönetimlerden destek beklediklerini dile getirdi.

 

Atletik Conan Vücut Geliştirme ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Söyler; “Antalya’daki turnuva için çalışmalarımızsürüyor. Bu turnuvada en az 2 sporcumuzun milli takımlara seçilmesini bekliyorum. Sporcularımız sıkı bir şekilde çalışıyor. Bir sporcu başarılı olmak ve kürsüye çıkmak için uzun yıllar çok zor şartlar altında çalışması gerekir. Vücut Geliştirme çok masraflı bir spor dalı. Sporcularımız, gıda takviyesi, protein tozu ve aminoasitlere ihtiyaç duymaktadır. Meşakkatli ve efor gerektiren bu spor dalı için ekonomik destek şart. Bu spor dalında Adana’yı başarıyla temsil etmek için kulüp ve sporcular olarak maddi gücümüz sınırlı. Bu kente sportif başarı kazandırmak için çabalarımız devam ediyor ancak desteklenmemiz de şart. Atanmış ve seçilmişlerin yanı sıra hayırsever işadamlarından ve yerel yönetimlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Milli, mayo, için, ter, dökecekler,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı