301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
22 Şubat 2024 - Perşembe 17:32 Bu haber 155 kez okundu
 
NAGEHAN KRUÇ ŞEREMET, “KERPİÇ REÇELİ” ROMANIYLA OKURLARIYLA BULUŞUYOR
NAGEHAN KRUÇ ŞEREMET, “KERPİÇ REÇELİ” ROMANIYLA OKURLARIYLA BULUŞUYOR
KÜLTÜR SANAT Haberi


Edebiyat dünyasının yeni ismi Nagehan Kruç Şeremet, ilk romanı Kerpiç Reçeli ile 25 Şubat Pazar Saat 15:00’de Lüleburgaz 39 Burda AVM D&R mağazasında okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Destek Yayınları tarafından geçtiğimiz aylarda raflardaki yerini alan “Kerpiç Reçeli”, sadece bir roman olmanın ötesinde, geçmişin izlerini taşıyan bir hatıra defteri niteliği taşıyor. Romanın ana karakteri Ender’in Üsküp’ten başlayıp, İstanbul’da devam eden hikayesini konu alan “Kerpiç Reçeli”, geçmiş-şimdi-gelecek üçgeninde reçel kavanozlarından ortak hafızamızın derinliklerine süzülen gerçek bir hayat hikâyesi olarak okurlarıyla buluşuyor.

 

Nagehan Kruç Şeremet’in balkan göçmeni bir ailenin son kızı olma duygusunun sorumluluğu ile kaleme aldığı Kerpiç Reçeli adlı romanı; gerçeklerin acısını, yüreğin alışmasını, kucaklamayı öğreten ve okurlarını duygudan duyguya sürükleyecek bir kitap!

Yazar Hakkında:

Nagehan Kruç Şeremet, 3 Ekim 1990 tarihinde, Beyoğlu’nda doğdu. Edebiyat ve yazma ilgisi ortaokul çağlarında başladı. Lisans eğitimini Yeditepe Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünde tamamladı. İlk oğlunun doğumundan sonra “Çocuk Gelişimi” alanına ilgi duydu ve Çocuk Gelişimi alanında ikinci lisans eğitimini tamamladı. Öğretmenlik mesleğini sürdürdüğü yıllarda ilçede yapılan yarışmalar neticesinde bir yıl anı türünde, diğer iki yıl ise şiir alanında ödüller aldı. Balkan göçmeni bir ailenin son kızı olma duygusunun sorumluluğu ile büyüklerinden işittiği anıları yeniden kurgulayarak romanlaştırdı. Kırklareli Üniversitesi Enstitüsü’nde, Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: NAGEHAN, KRUÇ, ŞEREMET,, “KERPİÇ, REÇELİ”, ROMANIYLA, OKURLARIYLA, BULUŞUYOR,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı