301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Mayıs 2021 - Çarşamba 17:40 Bu haber 606 kez okundu
 
RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
EKONOMİ Haberi


ASKON Adana Şube Başkan Recep Çalışkan Ramazan Bayramı dolayısıyla tebrik mesajı yayınladı.

Yayınladığı mesajında, “Ramazan-ı Şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra yeni bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize sonsuz hamdüsenalar olsun. Bu bayramın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış, merhamet ve esenlik getirmesini Yüce Rabbimiz’den niyaz ediyorum. Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi, affı, afiyeti, inayeti bizlerle olsun. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Geçen yıl olduğu gibi bu yılda pandemi nedeniyle akrabalarımızla, dostlarımızla, komşularımızla bir araya gelemiyoruz. Bu durum bizi ne kadar üzse de özlenen tüm değerlerimize, doyasıya kucaklaşacağımız, sağlık ve huzur içinde yaşanacak güzel günlere kavuşmak için bugünleri sabırla atlatacağız inşallah.  Yan yana olamadığımız akrabalarımız ve tüm dostlarımızı telefonla arayarak yine birleştirelim gönüllerimizi…” dedi.

Kudüs’te Müslümanlara yönelik yapılan zulme dikkat çeken Başkan Çalışkan, “Yüce Allah, bu Ramazan Bayramı’nı, ümmetin birlik ve beraberliğine, İsrail katil devletinin zulmün sona ererek Kudüs’ün özgürlüğüne, her türlü hastalıktan ve afetten ümmeti muhafaza edecek başlangıçlara vesile kılsın.

Gönüllerimizin bir olduğu bu Ramazan Bayramı’mızın ülkemize ve tüm alem-i İslam’a birlik, beraberlik ve hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyor; bizleri bir sonraki Ramazan'a huzur, sağlık ve barış içerisinde kavuşturmasını diliyorum.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: RAMAZAN, BAYRAMIMIZ, MÜBAREK, OLSUN,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı