301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
17 Kasım 2020 - Salı 17:51 Bu haber 721 kez okundu
 
Selcan Asyalı, "Anladım ki" ile biten aşkları sorguluyor
Selcan Asyalı, "Anladım ki" ile biten aşkları sorguluyor
MAGAZİN Haberi


"Helal Et" albümüyle müzik sektörüne hızlı bir giriş yapan, birbiri ardına yayımladığı "Seni Severdim", "Helal Et", "Zor Gibi" video klipleriyle büyük beğeni toplayan Selcan Asyalı, yaklaşık 2 yıl önce dinleyicileriyle buluşturduğu "Şansın Vardı" teklisinin ardından bu kez "Anladım ki" ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

 

Sözü ve müziği son yıllarda yaptığı bestelerle adından başarıyla bahsettiren Derya Bedavacı'ya ait "Anladım ki" şarkısının aranjesi de Erhan Bayrak imzası taşıyor. Selcan Asyalı "Anladım ki" ile bu kez bizlere biten bir aşkın sorgulamasını yaptıracak.

 

Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan "Anladım ki" tüm dijital platformlardaki yerini alırken, Mustafa Özen yönetmenliğinde çekilen şarkının ruhunu yansıtan sadelikteki video klibi de müzik kanallarında ve Youtube’da yayında.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Selcan, Asyalı,, "Anladım, ki", ile, biten, aşkları, sorguluyor,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı