301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
14 Şubat 2024 - Çarşamba 00:07 Bu haber 244 kez okundu
 
Silahtarağa’nın Kadın Muhtar Adayı Semra Gülbay; “içinizden biriyim”
Silahtarağa’nın Kadın Muhtar Adayı Semra Gülbay; “içinizden biriyim”
GÜNDEM Haberi


Silahtarağa Mahallesi kayalıkların üzerinde kurulu, Haliç’e bakıyor, yeri güzel olsa da, elbette ki sorunları çok. Dar sokaklar, yokuşlar ve merdivenler… Hayatı kolaylaştırmak, halkla birlikte olmak, ilk elden sorunları ilgili makamlara iletmek için mahalle sakini Semra Gülbay Silahtarağa Mahallesi Muhtar Adaylığına soyundu. “Size, sizin kadar yakın olacağım, telefonum 7/24 açık olacak, içinizden biriyim, kiminin ablası, kiminin kardeşi, kiminin de arkadaşı olacağım. Çünkü içinizden biriyim” diye konuştu.  

Silahtarağa Mahallesi Muhtar Adayı Semra Gülbay öyle çok vaatlerde bulunmuyor, uçuk kaçık şeyler söylemiyor. Gerçekçi, akılcı ve bir o kadar da halkın içinden biri olarak sorunlara vakıf olduğunu, bu sorunların çözümü için ilgili mercileri harekete geçirip, takipçisi olacağı sözünü veriyor.

1967 Eyüpsultan Silahtarağa mahallesinde dünyaya gelmiş. İlk, orta ve lise eğitimini Eyüpsultan ilçesinde okudu. 2 çocuk annesi…

Silahtarağa Mahallesi Muhtar Adayı olan Semra Gülbay; “Size, sizin kadar yakın olacağım, telefonum 7/24 açık olacak, içinizden biriyim, kiminin ablası, kiminin kardeşi, kiminin de arkadaşı olacağım” diyen Gülbay, Her ay muhtarlıkta kadınlarla bir araya geleceğini, sorunları birebir tespit edeceğini, bu sorunları çözeceği sözünü veriyor.

Yerinde oturan değil, Silahtarağa Cadde ve sokaklarını gezeceğini, çatlak, patlak yerlerin onarılması için ilçe belediye ile yakın temasta olacağını, sorunları ivedilikle çözeceğini söylüyor.

Silahtarağa Mahallesi Muhtar Adayı Semra Gülbay; “Bu mahallede doğdum, bu mahallede büyüdüm, çocuklarımda burada büyüdü. Sizden biriyim, kardeşinizim, ablanızım, arkadaşımsınız. Ailenizden biri olacağım.

Bir projem var, kadınlarımızın evlerine katkı koyması için, el emeği göz nuru ürünlerini, kermes düzenleyerek satıp, evlerine katkı sağlamaları için yardım edeceğim, bunu elbette Eyüpsultan Belediyesi ilgili birlikte koordineli çalışarak gerçekleştireceğiz. Mahallemizde değişim, dönüşümü hep birlikte gerçekleştireceğiz. Her sorunda elele vereceğiz.” diyerek  sorunların çözüm adresinin seçilmesi halinde Semra Gülbay olacağı sözünü veriyor.  

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Silahtarağa’nın, Kadın, Muhtar, Adayı, Semra, Gülbay;, “içinizden, biriyim”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı