301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Temmuz 2024 - Pazartesi 23:00 Bu haber 743 kez okundu
 
Susar; 15 Temmuz darbesiyle özümüze döndük!
Susar; 15 Temmuz darbesiyle özümüze döndük!
EKONOMİ Haberi


Adana’nın tanınmış iş insanlarından, birçok şapkası olan Mehmet Susar Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Denetim Kurulu Başkanı. 42 yıllık başkan. Mehmet Susar 15 Temmuz darbe kalkışmasının önlenmesinin, Türkiye’nin tekrar kendi özüne döndüğünü kaydetti. Atatürk’ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet süreceğinin altını özenle çizdi ve bugüne kadar 45 ülke gezdiğini, Türkiye’nin özellikle Adana’nın kendi yanında bir başka sevda olduğunu söylemeden geçmedi.

 

İş insanı Mehmet Susar Adana’da sevilen sayılan biri olarak biliniyor. Bu ülkeye 5 çocuk yetiştirdi. 5 çocuğunu da Adana’da tanımayan yok gibi. Av. Müslüm Susar, Av. Veysel Susar ve en küçükleri Osman Susar ise Maliye uzmanı. Kızkardeşleri de bir eğitmen. Mehmet Susar’ın yetiştirdiği çocukları bu ülkeye hizmet etmek için kendi alanlarında kendileriyle yarışıyorlar. Yani babalarını aratmıyorlar. Mehmet Susar 15 Temmuz 2016’da hain darbenin bastırılması, Atatürk’ün kurmuş olduğu Cumhuriyet değerlerine sahip çıkılması, ülkenin kendi özüne dönmesi dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan, kurmayları ve milletin desteği ile bu hain darbeye geçit verilmediğini sözlerine ekledi.  

Bu kötü günlerin de bir gün elbet geçeceğini, sadece ülkemizde değil, bütün dünyada bir ekonomik sorun olduğunu, bu kara tablonun ilelebet sürmeyeceğini, güzel günlerinde geleceğini söyledi. İş insanı Mehmet Susar insanlarımızın sosyal medyaya fazla takıldıklarını, oysa biraz tarihe ve nereden geldiğimize de kafa yormalarını bekliyorum. Tarihimizi iyi bilen biri olarak, ülkemize sahip çıkalım diyorum. Umarım Hükümetimiz emeklilerimize ve çalışanlara hak ettiği ücreti kimseyi üzmeden inşallah halleder, dedi.

Sokak canları içinde, bu kanlı yasanın  çözüm olmadığını, kısırlaştırma yaparak, papülasyonun önüne geçileceğini düşünüyorum, diye konuştu.

Mehmet Susar yüzlerce insana istihdam sağlıyor. 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Susar;, 15, Temmuz, darbesiyle, özümüze, döndük!,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı