301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
09 Nisan 2024 - Salı 00:38 Bu haber 224 kez okundu
 
TEKİN, “ BAYRAMLAR, DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMANIN FAZLALAŞTIĞI ÖZEL GÜNLERDİR”
TEKİN, “ BAYRAMLAR, DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMANIN FAZLALAŞTIĞI ÖZEL GÜNLERDİR”
GÜNDEM Haberi


Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tüm  Adanalıların bayramını kutlayan Başkan Tekin,  “Mübarek Ramazan ayını geride bırakıp  bayrama kavuşmanın  mutluluğu  içerisindeyiz. Bayramlar dayanışma ve yardımlaşma duygularının fazlalaştığı önemli günlerdir” dedi.

 

“ NİCE MUTLU BAYRAMLARI BİR ARADA YAŞAYACAĞIZ”

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “Herkesin birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini temenni ediyorum. Bayramlar, dargınlıkların ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının fazlalaştığı önemli günlerimizdir.  Sevinçlerin mutluluğa dönüştüğü kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, en yüce değer olan emeğin karşılığını bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı bir bayram diliyor nice bayramları bir arada yaşamayı temenni ediyorum” diye konuştu.

Başkan Tekin, Ramazan Bayramı süresince Seyhanlıların sıkıntı yaşamaması adına Seyhan Belediyesi olarak hizmetlerin aksatılmadan sürdürüleceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: TEKİN,, “, BAYRAMLAR,, DAYANIŞMA, VE, YARDIMLAŞMANIN, FAZLALAŞTIĞI, ÖZEL, GÜNLERDİR”,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı