301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Eylül 2023 - Salı 23:56 Bu haber 270 kez okundu
 
Vali Köşger Koordinasyon toplantısını yaptı
Vali Köşger Koordinasyon toplantısını yaptı
ADANA Haberi


VALİ KÖŞGER’İN BAŞKANLIĞINDA ÜNİVERSİTE GÜVENLİĞİ VE ÖĞRENCİ YURTLARI SORUNLARI DEĞERLENDİRME VE KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Vali Sayın Yavuz Selim Köşger’in başkanlığında Üniversite Güvenliği ve Öğrenci Yurtları Sorunları Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı yapıldı.

Makam Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tümay, Vali Yardımcısı Muzaffer Şahiner, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile ilgili yetkililer katıldı.

Üniversite öğrencilerinin huzur ve güven ortamı içinde eğitim almalarına sağlayacak tedbirler ile öğrencilerin barınmalarına yönelik yapılması gereken çalışmaların ele alındığı toplantıda bir değerlendirmede bulunan Vali Köşger, ülkemizin metropol kentlerinden biri olan Adana’nın üniversite öğrencileri açısından birçok avantaja sahip olduğunu dile getirdi.

Şehrimizde eğitim ve öğrenim görecek öğrencilere karşı kurumlarımızın bazı sorumlulukları olduğunu belirten Vali Köşger, “İlgili kurumlarımızla iş birliği içinde; öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması, ilimizde bulundukları süre zarfında huzur içinde eğitimlerini tamamlamaları ve bu süreçte de barınma ile ilgili bir sorun yaşamamaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.

Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından son buldu.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Vali, Köşger, Koordinasyon, toplantısını, yaptı,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı