301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
11 Kasım 2020 - Çarşamba 18:14 Bu haber 382 kez okundu
 
Vali Süleyman Elban, şehit ailelerini makamında ağırladı.
Vali Süleyman Elban, şehit ailelerini makamında ağırladı.
AKTUALİTE Haberi


ŞEHİT AİLELERİNDEN VALİ SÜLEYMAN ELBAN’A ZİYARET

 

Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Adem Algın’ın kardeşi Ebru Eylen ile eşi Burak Eylen, Şehit Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan’ın babası Cafer Erdoğan ile annesi Emine Erdoğan, Şehit Polis Memuru Fazıl Bahar’ın eşi Hatice Bahar, Şehit Piyade Er Mehmet Karataş'ın  annesi Nimet Karataş ile gelini Seher Tok, Şehit Er Deniz Yertutan’ın ağabeyi Ali Yertutan, Şehit Polis Memuru İbrahim Derindere’nin annesi Fadime Yıldırım, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Samet Kaya’nın kardeşi Burcu Kaya Şimşek, Şehit İbrahim Dadük’ün kızı Seray Keskinkılıç, Şehit Polis Memuru Arda Can’ın babası Serdar Can, 15 Temmuz Şehidi olan Polis Memuru Aytekin Kuru’nun babası Süleyman Kuru, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cevdet Güzey’in kardeşi Ayla Özaydın’ın katıldığı ziyaretlerde konuklarıyla bir müddet sohbet eden Vali Elban, ziyaretlerden dolayı büyük bir onur duyduğunu belirtti.

 

Şehit ailelerinin hal ve hatırlarını soran Vali Elban, “Bizler; bugün, bu coğrafyada huzur ve güven içinde yaşayabiliyorsak bunun en önemli sebebi; vatanımızı korumak uğruna canını feda eden aziz şehitlerimizin fedakarlıklarıdır.” dedi. Devletimiz başta olmak üzere Türk milletinin hiçbir ferdinin yapılan fedakarlıkları unutmayacağını kaydeden Vali Elban, “Bu toprakları bizlere vatan kılanların ailelerine hizmet etmek; acılarını paylaşmak bizlerin en önemli görevidir. Tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi daima rahmetle, minnetle ve şükranla anacak, şehitlerimizden bizlere yadigar kalan kıymetli ailelerinin her zaman yanında olacağız.”dedi.

 

Ziyaretler, şehit yakınlarının kabulü ve ilgisinden dolayı Vali Elban’a teşekkür etmelerinin ardından son buldu.

 

 

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: , Vali, Süleyman, Elban,, şehit, ailelerini, makamında, ağırladı.,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
Adana

Güncelleme: 06.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı